Angelina Jolie, cu decolteu adânc după operaţia de mastectomie

Actriţa a fost fotografiată de paparazzi, în Hawaii, în timp ce purta un maiou cu un decolteu adânc, la doar câteva luni după operaţia de dublă mastectomie pe care a suportat-o, la începutul acestui an, informează site-ul people.com, citat de Mediafax.
Vedeta americană, în vârstă de 38 de ani, care a dezvăluit în luna mai faptul că a apelat la acea intervenţie chirurgicală de extirpare a ambilor sâni în februarie, întrucât a fost diagnosticată cu o genă care creşte considerabil riscul de cancer mamar şi ovarian, a fost fotografiată pe o plajă din Oahu din Hawaii, unde caută cele mai potrivite zone de filmare pentru următorul ei proiect regizoral, intitulat "Unbroken".

Potrivit site-ului revistei People, fotografiile realizate luni o prezintă pe vedeta americană purtând un maiou negru decoltat, pantaloni şi o pălărie de culoare neagră, iar celebra actriţă americană are o siluetă de invidiat şi pare o femeie puternică şi încrezătoare.
 
 

În iunie, logodnicul ei, actorul Brad Pitt, a declarat că partenera sa de viaţă a rămas "sexy ca întotdeauna" după operaţia de dublă mastectomie.

După dezvăluirea făcută în luna mai, Angelina Jolie a avut o singură apariţie pe covorul roşu, pe 2 iunie, când a asistat alături de Brad Pitt la premiera londoneză a celui mai recent film al acestuia, thrillerul SF "World War Z".
 
Angelina Jolie a luat la începutul acestui an decizia de a suporta o dublă mastectomie, după ce medicii i-au spus că prezintă un risc de 87% de a se îmbolnăvi de cancer mamar şi un risc de 50% de a dezvolta cancer ovarian.
Actriţa americană a anunţat că a apelat la această intervenţie chirurgicală într-un editorial apărut în luna mai în The New York Times.

Vedeta americană a fost diagnosticată cu gena BRCA1, considerată vinovată de o creştere dramatică a riscului de cancer.

Potrivit presei americane, Angelina Jolie, care a apelat între timp la o procedură de reconstrucţie mamară, va aştepta până la vârsta de 40 de ani înainte de a suporta şi o intervenţie de extirpare a ovarelor.

Mama ei, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani.
Aceeaşi boală a răpus-o şi pe bunica actriţei, Lois Bertrand, la vârsta de 45 de ani, dar şi pe străbunica vedetei, Virginia Gouwens, la vârsta de 53 de ani.

Debbie Martin - sora lui Marcheline, mătuşa actriţei Angelina Jolie - a murit de cancer mamar la sfârşitul lunii mai, la vârsta de 61 de ani.

În editorialul publicat în The New York Times, Angelina Jolie a mărturisit că motivaţia sa principală pentru acest gest extrem au fost copiii săi, dar şi faptul că şi-a văzut propria mamă, pe Marcheline Bertrand, murind de cancer ovarian, la 56 de ani, notează Mediafax.

Angelina Jolie şi partenerul său de viaţă, Brad Pitt, au împreună şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod