detoxifiere

5 alimente despre care nu ştiai că detoxifică

Detoxificarea pare a fi un concept mai străin de noi ca niciodată în anotimpurile reci, atunci când tot ce ne dorim este să dăm iama în bunătățuri pentru a ne răsfăța după mersul prin frig. Cu toate acestea, detoxul e mai important acum, mai ales că organismul nostru nu dispune de toate legumele și fructele proaspete ale verii.

Descoperă în rândurile de mai jos 5 alimente care elimină toxinele, îți oferă toate substanțele nutritive de care ai nevoie, dar și energia necesară pentru a-ți desfășura sarcinile zilnice!

5 alimente cu proprietăți de detoxificare mai puțin cunoscute


Margaux J. Rathbun, unul dintre cei mai cunoscuți practicanți de terapie nutrițională, fondatoare a site-ului authenticselfqellness.com, ne spune care sunt cele 5 alimente la care apelează de fiecare dată pentru proprietățile lor de detoxificare!

Sfecla roșie


Te cucerește datorită culorii sale superbe, dar e magică mai ales atunci când ne gândim la beneficiile sale „din interior”.
Sfecla conține un potențial imens de antioxidanți, care ne protejează de radicalii liberi, și betaină, care susține sănătatea ficatului și a căilor biliare, esențiale pentru detoxificarea întregului organism. De asemenea, sfecla protejează și sănătatea vezicii. O poți prepara în smoothie-uri proaspete sau o poți găti la aburi; în ambele cazuri, organismul tău îți va mulțumi. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod