Merele au efect afrodisiac asupra femeilor

Aceste fructe, cunoscute pentru conţinutul bogat în vitamine, stimulează apetitul sexual al femeilor, au constatat cercetătorii italieni, care au observat o legătură între intensificarea funcţiei sexuale şi consumul zilnic de mere.

În cadrul unui experiment, ale cărui rezultate au fost publicate în revista Archives of Gynecology and Obstetrics, oamenii de ştiinţă au testat 731 de femei sănătoase, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 43 de ani, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Acest studiu sugerează o relaţie potenţială între consumul zilnic de mere şi o sexualitate îmbunătăţită în rândul populaţiei noastre feminineconcluzia studiului realizat de cercetătorii italieni
Participantele la experiment au fost rugate să prezinte un raport al consumului zilnic de mere şi al obiceiurilor lor alimentare.

Apoi acestea au fost împărţite în două grupuri, unul care mânca mere în mod regulat - peste un măr pe zi - şi altul care nu consuma mere zilnic.

După aceea, participantele la studiu au fost rugate să completeze un chestionar intitulat "Indexul funcţiei sexuale a femeii/ Female Sexual Function Index" (FSFI).

Chestionarul a inclus 19 întrebări referitoare la activitatea sexuală a participantelor la studiu, inclusiv frecvenţa şi satisfacţia generală.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • katsimitros doina pe 23 Mar 2015, 22:04
  retete de slabire

  orice a-si incerca ,nu pot slabi

  0
  0

 • Emilia pe 22 Ian 2015, 19:32
  Job-uri

  Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: emilia_tosa@yahoo.ro

  4
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod