Merele au efect afrodisiac asupra femeilor

Florizinul conținut de mere contribuie la stimularea funcției sexuale a femeilor


Cercetătorii au descoperit că femeile care consumau un măr pe zi au obţinut un scor FSFI mai mare, ceea ce indică faptul că merele au contribuit la creşterea plăcerii sexuale.

731 de femei au participat la studiul cercetătorilor italieni
Potrivit studiului citat de Mediafax, consumul regulat de mere a crescut gradul de lubrifiere şi funcţia sexuală, cercetătorii explicând acest lucru ca urmare a faptului că merele conţin florizin.

Florizinul este un compus care este asemănător cu un hormon feminin, estradiolul, care joacă un rol important în excitarea sexuală.

"Acest studiu sugerează o relaţie potenţială între consumul zilnic de mere şi o sexualitate îmbunătăţită în rândul populaţiei noastre feminine"
, se precizează în studiul cercetătorilor italieni.


Foto: Hepta

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • katsimitros doina pe 23 Mar 2015, 22:04
    retete de slabire

    orice a-si incerca ,nu pot slabi

    0
    0

  • Emilia pe 22 Ian 2015, 19:32
    Job-uri

    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: emilia_tosa@yahoo.ro

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod