Suplimentele de vitamine sunt benefice în sezonul rece, însă trebuie să eviți aceste 3 tipuri de produse

Multe suplimente de vitamine și minerale sunt benefice, mai ales în anumite perioade ale anului. Pe de altă parte, unele sunt înșelătoare sau dăunătoare. Cum faci diferența?
Suplimentele de vitamine devin din ce in ce mai cautate in sezonul rece. In fond, este normal; toata lumea vrea sa isi intareasca imunitatea si sa evite racelile.

In plus, acestea pot ajuta si la mentinerea energiei atunci cand ziua este foarte scurta, precum si la pastrarea unei stari de spirit bune, in ciuda frigului si a intunericului.

Totusi, suplimentele de vitamine de pe piata nu sunt intotdeauna benefice. Unele produse nu iti aduc niciun beneficiu sau, din contra, chiar iti dauneaza, fara sa iti dai seama.

Iata suplimentele de vitamine de care ar fi mai bine sa te feresti!


1. Suplimentele care pretind ca sunt perfecte sau complete


Cu siguranta, ai intalnit de multe ori formulari precum „varianta completa” sau „suplimentul ideal” pe pachetele cu vitamine. Multe produse pretind sa iti ofere absolut tot ceea ce organismul tau are nevoie.
In realitate, acestea nu numai ca nu sunt complete, dar nu sunt deloc cuprinzatoare. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod