Cum să te întâlnești cu oamenii dragi în siguranță, în timpul pandemiei

Cel mai bun mod de a nu te îmbolnăvi pe tine sau pe ceilalți este să rămâi acasă. Încearcă să vorbești cu prietenii tăi online sau la telefon. Dar să îi vezi pe cei dragi poate fi important pentru bunăstarea ta mentală, așadar dacă decideți totuși să vă întâlniți cu alții, există modalități prin care o puteți face în siguranță și respectând regulile, în vreme de pandemie.
Află ce trebuie să faci atunci când te întâlnești cu cei dragi, pentru a respecta normele privind împiedicarea răspândirii virusului Covid-19.

Nu împărți mâncarea sau tacâmurile


Riscul în această situație constă în atingerea farfuriei sau băuturii prietenului tău și apoi atingerea feței. Este posibil să nu existe un risc major în partajarea gustărilor, dar este crucial să îți menții mâinile cât mai curate, pe cât posibil. Așadar, evită să împarți mâncarea sau băutura cu cei dragi, atunci când vă întâlniți.

Întâlniți-vă afară, pe cât e posibil


Pentru început, este important să înțelegem că acum nu este momentul pentru petreceri în restaurant noaptea târziu.
Așadar, în timp ce oamenii de știință și experții medicali din întreaga lume continuă să lucreze cu o viteză vertiginoasă pentru a crea un vaccin pentru noul coronavirus, ne revine sarcina de a controla răspândirea acestuia. Deci, dacă intenționezi să te întâlnești cu prietenii, alege un loc în aer liber, deoarece vântul poate ajuta particulele virale să se disperseze mai repede. Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod