Parul tau are nevoie de ajutor chiar acum!

Pe timpul primaverii si al toamnei, parul cade mai repede si mai mult decat in restul anului. Specialistii arata ca, dupa trecerea iernii, parul este mult mai slabit decat in tot restul anului si mai dispus ca oricand caderii.

Parul poate sa fie frumos numai daca este sanatos. Iar medicii spun ca un par sanatos trebuie sa aiba atat o radacina puternica, cat si un aspect frumos si lucios al firului de par. De cele mai multe ori insa, constatam ca exact atunci cand ratiunea ne spune ca parul ar trebui sa se regenereze, acesta incepe sa "sufere".
Si nu fara motiv: pe langa absenta mai indelungata a luminii soarelui, iarna ne lipsesc vitaminele si mineralele esentiale unui par stralucitor si sanatos. Si nu trebuie neaparat sa fii medic ca sa-ti dai seama ca daca firul de par nu mai are necesarul de elemente care sa-l hraneasca de la interior, el cade. Iar daca punem la socoteala si vopseaua sau decolorantii... mai bine sa nu continuam.
Dermatologii spun ca nu conteaza neaparat cantitatea de par pierduta, cat cauzele care au provocat-o. Si asta pentru ca stresul sau agresiunile fizice (trasul de par, jucatul cu suvitele) sau cele chimice (vopseaua, decolorantul, fixativul) pot provoca intr-adevar o cadere a parului, dar ea este temporara, si, chiar mai important, reversibila.
Pe de alta parte, o alimentatie neadecvata, lipsa vitaminelor si a mineralelor din dieta zilnica pot fi cauzele unei calvitii precoce si ireversibile.

O veste foarte buna pentru persoanele care au probleme cauzate de caderea parului este ca a aparut si la noi noul Revalid, produs in Elvetia. Revalid detine o formula complexa ce asigura tot necesarul de vitamine si minerale pentru parul tau, laolalta cu substante specifice, care fac parte in mod natural din structura firului de par. Tot acest complex de elemente este esential in formarea keratinei (care da rezistenta firului de par) si a melaninei (care ii da culoare si volum).

Revalid e singurul medicament impotriva caderii parului care contine oligoelemente chelatate cu aminoacizi, fiind astfel mai usor asimilat in organism.
Absorbtia este de 80% in cazul chelatarii, fata de procente cuprinse intre 1-60% in mod obisnuit, ceea ce se traduce printr-o eficacitate remarcabila a Noului Revalid.

Si inca ceva. Trebuie sa stiti ca Revalid contine cele trei elemente esentiale pentru un par fara cusur. Adica Fier pentru combaterea fragilitatii, Cupru pentru o culoare vivace si naturala si Zinc - pentru elasticitatea parului.

Revalid ramane singurul produs destinat tratamentului caderii parului ce nu manifesta reactii adverse secundare si POATE FI FOLOSIT IN DEPLINA SIGURANTA.
Si asta pentru ca tu sa te bucuri impreuna cu parul tau de venirea primaverii.

www.revalid.ro
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariana pe 11 Dec 2009, 16:33
    parul

    am o problema cu parul imi cade foarte mult ,am fost si la doctor in buc mi au dat vitamine si ceva pe sistem nervos .dar tot degeaba nu se cunoaste nimic.pe unde am fost imi spun cai pe sistem nervos.va rog din suflet dati mi un sfat .de 5 ani sunt asa imi creste cade in tralta parte .va rog ziceti mi ce sa fac

    0
    1

  • PALANET DINA pe 9 Apr 2009, 11:49
    i-mi cade parul

    ce sa fac ca sa nu-mi mai cada parul , ce tratament sa fac?

    0
    0

  • aurelia pe 17 Mai 2008, 00:05
    mie miar face bine?

    nu mai pot de doua saptamani imi cade intruna parul nu stiu ce sa mai fac ,am incercat niste vitamine,si un sampon folten dar nu mia reactionat de loc deja am inceput sa chelesc nu mai am par in fata nu stiu sunt disperata nu mai pot sa mai pieptan de frica sa nu mai cada ,va rog sfatuitima.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod