De ce avem nevoie de masaj?

Odata cu venirea primaverii, incepem sa ne gandim la deliciile sezonuluicald. Dar planurile de vacanta sunt foarte strans legate de felul incare vom arata in costum de baie. Pentru majoritatea femeilor incepcurele de slabire, mersul la sala sau... masajul.

Ceea ce denumim foarte simplu masaj este de fapt un procedeu complex,cu ajutorul caruia putem pierde din greutate, scapa de celulita sichiar de vergeturi. Turcu Teodora, maseuza la salonul cosmetic "Leea",ne explica beneficiile masajului.

Masajul facial
Masajul facial este de mai multe genuri; fiecare tip variaza in functiede necesitatile fiecarei femei.
Cu ajutorul masajului cosmetic putempreveni sau atenua ridurile, putem scapa de acnee sau imbunatati radicalcalitatea pielii.

Cel relaxant ajuta la eliberarea stresului cotidian din muschii faciali.Masajul terapeutic regleaza drenajul limfatic (probleme precum cuperoza,descongestionarea fetei), trateaza migrenele, ajuta la activareacirculatiei sanguine.

Masajul corporal
Masajul corporal este destinat persoanelor care duc o viata sedentara,celor care muncesc fizic cat si persoanelor predispuse la stres.
Masajulsomatic este de relaxare, tonifiere si terapeutic. Combinat cu anumitetratamente puteti obtine o piele de invidiat si o musculatura tonifitata.

Masajul reflexogen, cel mai solicitat de femei, prin drenajul limfatic,ajuta la slabit radical, la eliminarea toxinelor si la reglareacirculatiei sanguine. De asemenea acest tip de masaj previne sau atenueazavergeturile sau alte probleme ale pielii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod