Femeie cu un tatuaj sexy pe umar

Cele mai dureroase zone pentru tatuaje. Mai ai curaj?

Femeie cu mai multe tatuaje

5. Coloana vertebrală

Este unul dintre cele mai dureroase locuri, tatuajul fiind realizat practic pe pielea care acoperă șira spinării. Dacă totuşi vrei să faci un tatuaj pe această parte a corpului este recomandat să apelezi la profesionişti în domeniul deoarece vei avea nevoie de mai multe şedinţe, în special dacă vorbim despre un desen de dimensiuni mai mari. Locul acesta permite realizarea unor desene extinse, dar trebuie să fii pregătită pentru că vei simţi şi un disconfort mai mare atât în timpul şedinţelor cât şi până la vindecarea completă a locului.



6. Laba piciorului

Este una dintre cele mai dureroase zone, iar dacă alegi acest loc, este de preferat să eviţi degetele și partea de sus. În schimb, poţi să alegi lateralele și partea dinspre călcâi, lucru preferat de multe femei care consideră a fi foarte sexy anumite tatuaje minimaliste în această zonă. Însă, înainte trebuie să te înarmezi cu mult curaj, deoarece zona este mai vulnerabilă şi senzaţia de disconfort şi durere o vei resimţi mai intensă.  


Cum să îngrijeşti un tatuaj proaspăt făcut? Reguli


Indiferent de locul unde ai ales să-ți faci un tatuaj, trebuie să respecți niște reguli după realizarea lui:

  • Locul se spală cu apă călduță. Evită să pui jetul dușului pe locul respectiv și nu freca nici cu săpun.
    După spălare se tamponează ușor cu un prosop din bumbac.
  • Cumpără de la orice farmacie o cremă cu rol dezinfectant aşa cum ţi-a recomandat specialistul în tatuaje și masează de câteva ori pe zi cu el zona afectată. Crema are rol dezinfectant și hidratant pentru piele.
  • Pentru a nu te atinge de haine, înfășoară zona afectată în folie de plastic. Acasă lasă locul descoperit pentru a ajuta la vindecarea rănii.
  • Nu expune la soare zona afectată decât după vindecarea completă a rănii.
    Altfel te poți alege cu arsuri și alte complicații, iar culorile pot suferi modificări.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod