DJ Wanda iti spune ce tatuaje se poarta in 2016

DJ Wanda, cunoscuta DJ-ita si artist tatuator, dezvaluie care sunt tendintele in materie de tatuaje in acest an. Nonconformista vedeta a explicat pe blogul ei, www.dj-wanda.com, ce tip de desene pe piele sunt in mare voga in 2016.
1. Forme miniaturale. Poate cel mai in voga trend al ultimilor ani, mai ales pentru femei, care se pastreaza si in 2016. Artisti ca Bang Bang sau Dr Woo au tatuat micro-modele cu precizie microscopica pentru vedete de mega-calibru de la Hollywood. Un alt motiv al popularitatii este si faptul ca acest stil a incurajat sa se tatueze persoane care altfel n-ar fi calcat vreodata intr-un salon tattoo. Printre vedetele care s-au tatuat astfel se numara Miley Cyrus , Khaleesi Emilia Clarke aka Daenerys din Game of Thrones, Cara Delevingne, etc.

2. Grafica ‘single-line’. Tatuajele cu linie continua fac parte tot dintr-un curent minimalist.
Autorul este Mo Ganji, un artist german care a dus tatuajul intr-o zona foarte culta si rafinata.

3. Tatuaje cubiste. Este un stil inspirat de cubismul lui Picasso. Presupune o tehnica aparte pentru tatuaj dezvoltata de Sasha Unisex, o tanara artista rusoaica. Stilul a devenit imediat popular datorita distinctiei si unei anume sensibilitati pe care o are. De regula tatuajele cubiste reprezinta diverse animale sau plante. Foarte multi artisti au preluat elemente si au dezvoltat noi substiluri si combinatii.

4. Geometric & Mandala. Este un stil care a luat amploare in ultimul timp mai ales prin Facebook si Instagram.
Atu-ul acestui stil este ca pot fi create modele personalizate pentru absolut toate zonele si se preteaza atat pentru dimensiuni mici cat si foarte mari (spate intreg). Thomas Hooper si Corey Divine sunt 2 artisti care au adus recunoastere stilului. Mandala este o forma de exprimare grafica cu o geometrie anume, cu origini in Hinduism si cu o anume componenta spirituala universala din ce in ce mai accesata de tinerii din zona “urban life-style”. Chaim Machlev aka Dots to Line este inca un nume iconic pentru stilul geometric.

5. Tatuaje “Hiper-vibrant”. Tatuaje care folosesc culori vii, puternice, in diverse stiluri.
Un stil din ce in ce mai apreciat este cel al artistei canadiene Katie Shocrylas, care aplica o paleta de culori super-vibrante pe modele complexe (combinatii de figuri, geometrie, pictura, etc), a scris DJ Wanda pe blogul sau, www.dj-wanda.com.

DJ Wanda este cea mai cunoscuta DJ-ita din Romania, avand in portofoliu mari evenimente derulate in cluburi din tara si de peste hotare. In paralel cu activitatea din industria muzicii, vedeta a studiat arta tatuajului si si-a deschis un salon in Bucuresti unde invita periodic renumiti artisti internationali in arta tatuajelor.

DJ Wanda a dat startul unei campanii impresionante, intitulata Muzink, derulata pe blogul ei, www.dj-wanda.com, prin intermediul careia cei care iubesc muzica pot lasa comentarii spunand ce inseamna cu adevarat muzica pentru ei.

Cel care ofera cel mai interesant raspuns va castiga un bilet la concertul superstarului Adele, si va merge impreuna cu DJ Wanda la spectacolul de la Berlin, din 8 mai.

„Prin campania Muzink, ii provoc pe cei care iubesc muzica sa se exprime, sa fie o sursa de inspiratie pentru ceilalti si lase un comentariu pe blogul meu in care sa explice ce inseamna cu adevarat muzica pentru el”
, declara DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod