România mondenă. 5 vedete înnebunite după tatuaje. Ce semnificaţie au pentru ele!

Greu este începutul, căci odată ce l-au făcut pe primul, vedetele noastre par că nu dau semne să se mai oprească din a-şi face tatuaje care mai de care mai îndrăzneţe pe întreg corpul. Şi nu oricum, fiecare reprezintă ceva pentru ele!

1 din 6

Mihaela Rădulescu, al 3-lea tatuaj într-un timp scurt

A început cu un tatuaj pe braţul stâng care constă într-un motto al partenerul ei, "Learn to love what you have been taught to fear", ca apoi să îl dezvăluie pe cel de-al doilea în zona intimă despre care nu a vrut să comenteze. Acum a postat o imagine pe Facebook alături de fiul său în care apare cu spatele dezgolit, arătând cu mândrie un nou desen şi un mesaj pe măsură:

"Amestecăm trăiri, le punem în ochi, în gesturi, în vorbe, le ţinem în noi sau le livrăm celor pe care-i ştim suflete-oglindă. Tot ce trăim intens ne face vizibili, sclipitori şi atractivi, iar când ne minţim, intrăm într-un soi de ceaţă greu de tăiat.... Jumătăţile de măsură, inerţia unei relaţii care nu mai are forţă, nervii neîmblânziţi la timp, veşnicele nemulţumiri înduioşătoare, dar ridicole, geloziile stupide şi atâtea alte cioturi emoţionale în care ne tot împiedicăm, fac, din oamenii frumoşi cîndva, nişte forme de viaţă palide şi greu de dorit prin preajmă. Ador perechile de oameni care ştiu să râdă împreună, care se simt într-atât de tare unul pe altul, încât doar privirile lor stau la taclale, ador puterea celor care vor ceva, aprig şi fără capitulare, de la ei înşişi. Şi de la viaţa pe care au primit-o în dar.

Oricare ar fi necazul, oricâte tristeţi sau singurătăţi v-ar bântui, oricât se lasă aşteptate iubirea şi împlinirea, nu le puneţi în cale un zid de deznădejde, ci o fereastră larg deschisă de speranţă şi ambiţie, de încredere în ceea ce ştiţi bine că puteţi fi, daca vă amestecaţi, în fiecare trăire, pofta de viaţă, dorul de bucurie întreagă şi un strop de nepăsare pentru ce vă macină adesea, dar care contează mult mai puţin decat aţi crede....
Puneţi în privire ce visaţi şi sunteţi deja pe drumul bun .... Cu capul în pământ şi privirea în gol, nimeni nu primeşte ce aşteaptă.....

Duminica, ochi în ochi cu cei dragi....", a scris vedeta pe pagina personală de Facebook.
11 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod