3 lucruri care te ajută să te simți mai bine după o noapte pierdută, potrivit unui specialist

Poate că ai avut de lucru și ai stat până târziu sau poate că ai urmărit prea multe episoade din serialul tău preferat. Sau pur și simplu te-ai culcat la ora ta obișnuită, dar nu ai reușit să dormi suficient.
Oricare ar fi fost situatia, in mod clar recunosti acea stare de epuizare, nervozitate si somnolenta pe care o ai ziua urmatoare, din cauza oboselii.

O noapte in care nu ai dormit suficient poate face ca indatoririle obisnuite din timpul zilei sa para un chin. Tocmai de aceea ar trebui sa stii ce poti face intr-o astfel de situatie. Medicul Fiona Barwick, specialist in studiul somnului, din cadrul Universitatii Stanford din Statele Unite, a dezvaluit pentru self.com care sunt cele mai bune solutii.

Iata ce ar trebui sa faci dupa o noapte in care nu ai dormit suficient:


Rezista tentatiei de a dormi pana tarziu


Pare o idee buna sa amani alarma telefonului cu cateva ore daca nu ai dormit suficient in timpul noptii, dar sa depasesti ora la care te-ai fi trezit in mod obisnuit nu este o solutie. Dr.
Barwick sustine ca in acest fel iti dai peste cap ritmul circadian, inclusiv ciclul de somn si stare de veghe. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod