Tehnici de combatere a insomniei. Metoda 4-7-8

Insomnia este o problemă serioasă de sănătate.

Te asezi in pat, cu ochii obositi si tot corpul epuizat, incercand sa-ti golesti mintea de griji, insa nu reusesti sa dormi nici macar cateva ore? In acest caz, ai nevoie de aceste tehnici de combatere a insomniei, de pe diyartcrafts.com.

Somnul este una dintre cele mai importante nevoi ale omului, deoarece il ajuta sa isi refaca energia. De asemenea, ii mentine sanatatea intr-o stare de echilibru si il ajuta sa fie eficient in toate aspectele vietii. O perioada insuficienta de somn afecteaza memoria si puterea de atentie, dar si capacitatea de a invata.

Invata aceste tehnici de combatere a insomniei si nu te vei mai confrunta cu aceste efecte adverse!

De ce apar probleme cu somnul

In primul rand, trebuie spus ca emotiile puternice, anxietatea si sentimentele negative din timpul zilei pot duce la intreruperi suparatoare ale somnului. Din fericire, datorita stiintei a fost descoperita o metoda unica de inlaturare a stresului si, deci, a insomniei. Solutia este promitatoare, iar testele aplicate arata ca poti adormi in doar un minut. Conditia este sa urmezi indicatiile si pasii de mai jos.
Tehnici de combatere a insomniei: 4-7-8 respiratii in 60 de secunde

Metoda inventata de medicul Andrew Weil se numeste simplu: 4-7-8 si este o tehnica Yoga.

O poti pune in aplicare oriunde, oricand si, dupa spusele medicului, poti adormi cu ajutorul ei in nu mai mult de un minut. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod