Să adaugi acest ingredient în apă te ajută să te relaxezi în diminețile stresante

Se întâmplă destul de des să te simți stresată de la primele ore ale zilei. Un truc simplu, recomandat de un expert, te ajută să reduci dimineața nivelul cortizolului.
Daca te lovesti deseori de stres imediat cum te trezesti, ai toate motivele sa fii frustrata: diminetile ar trebui sa fie un moment in care sa te bucuri de liniste inainte de a-ti aduna fortele pentru a incepe ziua.

Cateva miscari usoare pentru a-ti intinde muschii, rutina de ingrijire a tenului, o cafea si parca incepi sa te simti pregatita pentru o noua zi, nu-i asa? Dar uneori nici nu deschizi bine ochii si simti cum te copleseste un val de anxietate. Si daca asta ti se intampla des, e clar ca ai nevoie de ajutor.

Antreprenorul si scriitorul Dave Asprey, fondator al companiei Bulletproof si autor al volumului „Fast This Way”, recomanda o masura simpla pe care o poti lua ca sa-ti regasesti linistea dimineata: „Cand te trezesti dimineata, ia un varf de cutit de sare de Himalaya, pune-o intr-un pahar cu apa si bea-o.”

Legatura dintre apa sarata si nivelul de stres


Potrivit Mind Body Green, nivelul hormonului de stres, cortizolul, poate afecta glicemia, presiunea sangelui si inflamatiile din corp.
Cortizolul atinge cel mai ridicat nivel cand te trezesti, pentru a-ti furniza energia de care ai nevoie ca sa incepi ziua. „Ai nevoie de o crestere a presiunii sangelui, ca sa nu lesini”, explica Asprey. Continua sa citesti pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod