Dr. Oz: Soluţii rapide care te scapă de durerea de spate în 60 de secunde

Compresele cu un unguent care conţine tătăneasă sau alte plante medicinale cu efect antiinflamator pot să facă minuni atunci când ai nevoie.
Te doare frecvent spatele şi nu găseşti nicio soluţie pentru a scăpa rapid de durere? Celebrul Dr. Oz vine cu remedii care sunt puternice, acţionează rapid şi în 60 de secunde îţi ameliorează durerea de spate.

Pe lângă importanţa unui stil de viaţă activ care stă la baza sănătăţii este important să cunoşti câteva soluţii pe care te poţi baza atunci când te doare spatele.
Iată la ce remedii apelează celebrul Dr. Oz pentru a reduce intensitatea durerii de spate foarte repede:


1. Compresele cu tătăneasă


Dacă durerea de spate nu te lasă deloc şi se înrăutăţeşte pe parcursul zilei este recomandat să foloseşti tătăneasa. Este o plantă recunoscută pentru proprietăţile sale vindecătoare şi este foarte uşor de folosit acasă.
Uşurează durerile de spate, permitându-ţi să-ţi desfăşori activităţile zilnice fără să resimţi o durere intensă.

Cum să o foloseşti:
Aplică pe o bucată de tifon un unguent cu tătăneasă şi aplică această compresă pe zona dureroasă.
Are efect antiinflamator şi vei simţi o eliberare imediată, susţine specialistul.


2. Gheara diavolului


Te confrunţi adesea cu dureri supărătoare în zona lombară? Gheara diavolului este o plantă cu rol antiinflamator pe care Dr. Oz o recomandă pentru a scăpa de durerile articulare şi de cele manifestate în zona lombară.


Cum să o foloseşti:
Dr. Oz recomandă suplimentele cu gheara diavolului (100 miligrame pe zi) luate chiar la declanşarea durerii şi care au rolul de a calma instant durerea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rodi pe 19 Mai 2015, 02:58
    kinetoterapie rezultate

    Interesant, dar pentru dureri mai mari de spate, precum cele cauzate de scolioza, nu cred ca este suficient. La mine cel putin a functionat doar cu kineto..si asta dupa ce am trecut pe la vreo 2 cabinete. Acum merg la Goga Bogdan si sunt foarte ok. Mi l-a recomandat si mie cineva si chiar am ramas foarte placut surprinsa de profesionalismul lui si al colegilor de acolo.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod