Dr. Oz: Soluţii rapide care te scapă de durerea de spate în 60 de secunde




3. Exerciţiile de stretching


Deoarece ne petrecem foarte mult timp în poziţia şezut, spatele are numai de suferit, avertizează Dr. Oz. Atunci când stăm jos pe un scaun circulaţia sângelui în zona coloanei vertebrale este redusă, spatele nu mai este flexibil şi încep să apară durerile.

Cum te pot ajuta întinderile:
Când te doare spatele de la prea mult stat pe scaun este recomandat să te întinzi pe un covor sau o saltea pentru yoga şi să roteşti corpul de la brâu în jos pe partea dreaptă, menţinând poziţia timp de 20 de secunde.
Repetă mişcarea şi rotind spre partea stângă, menţinând poziţia timp de 20 de secunde. Acest exerciţiu are rolul de a stimula circulaţia sângelui în zona coloanei vertebrale şi astfel durerea va fi diminuată.


4. Masajul


Masajul este excelent pentru durerile de spate. Poți folosi o loțiune cu arnică sau alte plante cu proprietăţi antiinflamatorii pentru o ameliorare a durerilor. De asemenea, masajul profesionit face minuni pentru spate, deoarece te ajută să-ți detensionezi mușchii și să scapi de dureri.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rodi pe 19 Mai 2015, 02:58
    kinetoterapie rezultate

    Interesant, dar pentru dureri mai mari de spate, precum cele cauzate de scolioza, nu cred ca este suficient. La mine cel putin a functionat doar cu kineto..si asta dupa ce am trecut pe la vreo 2 cabinete. Acum merg la Goga Bogdan si sunt foarte ok. Mi l-a recomandat si mie cineva si chiar am ramas foarte placut surprinsa de profesionalismul lui si al colegilor de acolo.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod