uleiuri esentiale

Amestecul de uleiuri esențiale care sprijină imunitatea și te scapă de anxietate la început de toamnă

Fie că încă ești stresată din cauza pandemiei sau vrei să iți îmbunătățești imunitatea și starea de spirit la început de toamnă, acest mix te va ajuta enorm!

Anul aceasta a inceput in forta si a continuat la fel de puternic. Probabil ca noul Coronavirus ti-a creat foarte mult stres, la fel ca si restrictiile, schimbarile si situatiile neasteptate care au urmat.

Daca vrei sa faci ceva pentru a diminua stresul resimtit in aceasta perioada si pentru a-ti ajuta corpul sa se adapteze la schimbarea de sezon, afla ca exista cateva uleiuri esentiale pentru anxietate si imunitate, de care poti profita la maximum.

Mixul de uleiuri esentiale pentru anxietate si imunitate: Ce contine?


Este vorba despre un amestec de trei uleiuri, si anume cel de lavanda, cel de tamaie si cel de portocala dulce.

Fiecare dintre ele are un rol cheie, iar folosite impreuna te vor ajuta sa te simti mai bine, sa experimentezi anxietatea la un nivel scazut si sa ai un organism rezistent la racelile de sezon.

In primul rand, uleiul de lavanda, probabil cel mai cunoscut dintre cele trei, este uimitor de eficient atunci cand ai nevoie de mai mult calm in viata ta. Lavanda relaxeaza, detensioneaza, elimina stresul si incurajeaza un somn odihnitor. In plus, tine la distanta virozele, lupta impotriva inflamatiei si ajuta la eliminarea bacteriilor.

Un ulei esential mai putin celebru, dar care reprezinta o adevarata comoara, este cel produs din tamaie.
Efectele sale emotionale sunt mai puternice decat ale oricarui alt ulei. Tamaia induce o stare de relaxare profunda, linisteste gandurile si elimina anxietatea. Este un aliat perfect in aceasta perioada! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod