8 metode pentru a elimina energia toxică din corpul și din casa ta

Tuturor ne-ar plăcea să avem orice ne dorim și să ne atingem obiectivele rapid, dar pentru a putea să atragi experiențele plăcute și a avea realizări importante trebuie să neutralizezi energia toxică din jurul tău. Poate fi în interiorul tău sau concentrată în diferite obiecte.
Energia toxică este un obstacol major în calea realizării potențialului tău și te poate face să simți că nu ai suficiente calități pentru a ajunge unde îți dorești. În loc să cedezi în fața ei, mai bine recunoaște semnele care îți indică existența acestui factor negativ și pune în practică soluțiile care te apropie de o viață relaxantă și productivă. Certurile constante, criticile, plângerile și relații interpersonale negative trebuie să-ți arate că fluxul de energie din jurul tău sau chiar din corpul tău nu are un sens pozitiv, ci îți pune în pericol fericirea și mulțumirea.

 
Iată ce poți face pentru a elimina energia toxică și a fi din nou optimist:

 
1. Fii recunoscător

Recunoștința pentru tot ce ai realizat până acum și pentru lucrurile pe care le ai te va ajuta să începi să faci schimbări utile în viața ta. Folosește-o ca pe un exercițiu zilnic, începând fiecare dimineață prin menționarea lucrurilor care te fac să zâmbești și să te bucuri că ești aici și acum.

 
2. Meditează

Meditația te aduce mai aproape de fluxul de energie pozitivă din interiorul propriului organism. Indiferent cât de aglomerat este programul tău precis poți găsi 5-10 minute pentru a medita și a îndepărta pesimismul și gândurile care te fac să te îndoiești constant de șansele tale de succes.

 
3. Folosește afirmațiile pozitive

„Sunt suficient de puternic”, „Arăt foarte bine”, „Nu îmi este teamă”, „Pot să duc la capăt această activitate”, „Merit să fiu iubit”, „Merit să mi se întâmple lucruri bune” și multe alte idei similare sunt tipul de afirmații pozitive pe care trebuie să ți le repeți în gând sau cu voce tare în fiecare zi pentru a-ți imprima un flux pozitiv al gândirii.

 
4. Fă ceea ce-ți place

Poate pare simplu dar oare faci ceea ce-ți place? Gândește-te bine dacă fiecare zi conține și un interval dedicat umplerii sufletului tău de fericire. Din momentul în care vei aduce fericirea în ritmul cotidian nici obiectivele pe care ți le-ai propus nu vor mai părea atât de îndepărtate.

 
5. Aruncă orice lucru care îți amintește de trecut

Foarte multe persoane păstrează diferite lucruri care le amintesc de suferințele din trecut. Este greu să mergi mai departe și să arunci lucrurile sau să ștergi diferite fotografii pentru că înseamnă că odată cu ele renunți la amintiri și la emoțiile pe care ți le-au provocat.
Din păcate, încărcătura emoțională toxică îți va menține o stare de supărare și melancolie, care devine toxică pe termen lung. Fă această schimbare și vei vedea că viața ta va deveni plină de speranță.

 
6. Nu lăsa dezordinea să te copleșească

Lucrurile sau hainele aruncate prin casă devin rapid surse de anxietate sau depresie. Elimină dezordinea și vei avea o stare de spirit plină de optimism și voie bună.

 
7. Nu invita persoanele toxice sau pesimiste în casa ta

Este adevărat că uneori nu poți evita compania persoanelor toxice, dar nu ai de ce să le inviți chiar la tine acasă. Cel mai bine este să te întâlnești cu ele în locuri publice pentru a te asigura că nu au cum să-ți absoarbă energia pozitivă, înlocuind-o cu îngrijorare și gânduri negre.

 
8. Apelează la puterea de vindecare a naturii

Invită natura în casa ta cât mai des. Deschide larg ferestrele pentru a primi aerul curat și lumina soarelui și cumpără mai multe plante de interior pentru a purifica aerul.
De asemenea, pune frunze de salvie la toate pragurile pentru a curăța casa la nivel spiritual.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod