Sincronizarea cu ciclul menstrual, cheia pentru productivitatea feminină: Tot ce trebuie să știi

Cu siguranță, nu ești singura femeie care se judecă aspru atunci când nu are energia necesară pentru a face tot ce și-a propus. Oare ce ne scapă din vedere?
Ti-ai organizat in avans saptamana si nici nu concepi sa nu faci tot ce ai pus pe to do list. Ba mai mult, chiar ai planuri ambitioase si iti doresti sa fii energica si creativa in fiecare zi. Cu toate acestea, observi ca esti foarte obosita si singurul lucru de care ai chef este sa stai in pat, sa bei ceai cald si sa nu vorbesti cu nimeni.

Inainte sa incepi sa te critici si sa iti adresezi singura cuvinte urate, respira si intreaba-te: oare in ce faza a ciclului ma aflu? Daca nu stiai, nu doar la menstruatie simti nevoia de a incetini ritmul si de a te interioriza, ci si in faza luteala.

Daca esti confuza si nu intelegi exact despre ce este vorba, te invitam sa inveti despre sincronizarea cu ciclul menstrual – secretul pentru a fi productiva in ritmul tau natural!

Ce este sincronizarea cu ciclul menstrual?


Ciclul lunar al lunei femei este format din patru momente sau faze cheie: faza foliculara, ovulatia, faza luteala si menstruatia. In functie de aceste faze, organismul feminin secreta diferiti hormoni, facand corpul sa se simta intr-un anumit fel si oferind anumite stari emotionale specifice. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod