Fiica lui Kate Moss, lăudată de fani: Lila Moss a defilat pe podium cu o pompă de insulină pe coapsă

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
1 Octombrie 2021
Kate Moss este unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, dar și fiica sa în vârstă de 19 ani, Lila Moss, începe să-și facă un nume în industria modei.
În urmă cu câteva zile, mama și fiica au participat la prezentarea de modă Versace X Fendi, în Milano, Italia. Deși s-a numărat printre alte staruri care au defilat pe catwalk, precum Gigi Hadid sau Naomi Campbell, Lila a atras toată atenția.

„A fost o onoare. @mrkimjones și @silviaventurinifendi vă sunt veșnic recunoscătoare vouă și echipei voastre”, a scris Lila într-o postare pe Instagram după prezentarea de modă.

Ținuta purtată de Lila pe podium a fost una spectaculoasă - un costum de baie alb cu imprimeu galben, asortat cu o jachetă cu motive florale - dar modelul a primit numeroase cuvinte de laudă din partea celor care o urmăresc pe Instagram pentru că a purtat o pompă de insulină pe coapsă. 

Citește și: Johnny Depp și Vanessa Paradis au cu ce se mândri. Fiica lor, Lily-Rose, este model și actriță de succes


Dispozitivul pentru administrarea insulinei este conceput pentru persoanele care suferă de diabet de tip 1, afecțiune cu care Lila a fost diagnosticată încă din copilărie. 


„Iubesc faptul că nu îți ascunzi pompa de insulină. Ești o inspirație pentru atât de mulți oameni care trăiesc cu diabet de tip 1”, a comentat un fan la postarea de pe Instagram a modelului. 

„În calitate de pacient cu diabet de tip 1 (și fost model), vreau să-ți mulțumesc că ai defilat cu dispozitivul la vedere pe podium! Ești o regină și aș vrea ca aceste fotografii să apară peste tot pentru că cu cât expunem mai mult diabetul de tip 1, cu atât mai bine”, a adăugat un alt user.


Diabetul de tip 1 apare atunci când pancreasul nu produce suficientă insulină, hormonul care este necesar pentru ca zahărul din sânge să ajungă la celule, care îl folosesc pentru a produce energie.
Diabetul de tip 1 nu poate fi vindecat și apare de multe ori încă din copilărie. Nivelul de zahăr din sânge poate fi controlat cu ajutorul injecțiilor cu insulină. În prezent există dispozitive speciale care monitorizează nivelul glucozei și administrează automat doza necesară de insulină, precum cel purtat de Lila Moss pe coapsă, în timpul prezentării de modă. 

Anul trecut, Lila a vorbit despre afecțiunea cu care se confruntă. „Nu sunt mulți oameni care știu că am diabet.
Nu este ceva vizibil, deci oamenii nu au cum să știe doar dacă te privesc. Eu am diabet de tip 1”, a declarat Lila într-un interviu pentru The Kit.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod