Cum evoluează stilul vedetelor de-a lungul anilor? 18 staruri, de la începutul carierei și până în prezent

Stilul personal al celebrităților se schimbă treptat de-a lungul timpul, astfel că imaginea lor de la începutul carierei este complet diferită față de cea din prezent.
Nu oricine este dispus să facă transformări radicale de look, precum schimbarea culorii părului de la blond la brunet, alegerea unei tunsori foarte scurte sau schimbarea stilului vestimentar.

Dar pentru celebrități acest lucru face parte din „fișa postului”. Starurile trebuie să-și reinventeze tot timpul imaginea pentru a rămâne în atenția publicului sau în cazul actorilor, pentru a intra în pielea unui nou personaj.
Dacă unele vedete arată complet diferit în prezent față de cum arătau la începutul carierei, altele par să nu se fi schimbat deloc. Un exemplu este actrița britanică Felicity Jones, care nu doar că nu și-a schimbat prea mult stilul, dar pare să nici nu fi îmbătrânit, deși a debutat în lumea filmului încă din adolescență.

La polul opus se află cântăreața americană Lady Gaga, care este de nerecunoscut în imaginile de la începutul carierei.

Descoperă în galerie cum au evoluat starurile de la începutul carierei și până în prezent, în ceea ce privește look-ul și stilul vestimentar.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod