Johnny Depp și Vanessa Paradis au cu ce se mândri: Fiica lor, Lily-Rose, este model și actriță de succes

Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp și a modelului și cântăreței Vanessa Paradis calcă cu mândrie pe urmele părinților săi. Deja un star al generației sale, Lily și-a făcut un nume în modă și lumea filmului.
Ea a jucat în două filme care se vor lansa în cinematografe la finalul acestui an și a apărut în cea mai nouă campanie a casei de modă Chanel.

Lily-Rose, care a renunțat la școală la vârsta de 16 ani pentru a se dedica actoriei, și-a făcut debutul în cinematografie în anul 2014, cu un rol minor în comedia horror „Tusk”, în care a jucat și tatăl său. De atunci, actrița a apărut în filme notabile precum The Dancer, Planetarium, The King, Crisis și Voyagers, care a fost filmat parțial și în România. 

Citește și: Daniel Craig, fascinat de Kate Middleton la premiera filmului James Bond. Ducesa a strălucit într-o rochie aurie


Cel mai recent film al actriței în vârstă de 22 de ani este coproducția „Wolf”, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto și va fi lansat la începutul lunii decembrie.

Un alt proiect al său este pelicula „Silent Night”, o comedie neagră de Crăciun în care joacă alături de Keira Knightly, fosta colegă de platou a tatălui său din seria „Pirații din Caraibe”.

Pentru promovarea acestui film, cele două actrițe au vorbit în cadrul unui interviu acordat de Lily pentru Keira și care a fost publicat în numărul din septembrie al revistei Interview.

„Nu pot să nu mă implic total în ceea ce fac și începusem deja să lucrez. Eram atât de pasionată de cinema și actorie încât am decis să urmez numai această cale, în totalitate.
Am instincte puternice și știu că mi-am spus 'acesta este momentul meu de tranziție către o nouă etapă a vieții'. Asta nu înseamnă că nu am mai învățat. Învăț permanent, citesc și mă documentez”, a declarat Lily, întrebată cum a luat decizia de a renunța la școală la vârsta de 16 ani.

Lily-Rose nu calcă doar pe urmele tatălui său, ci urmează și calea mamei sale, fiind un model de succes. Încă din anul 2015 este brand ambasador al casei de modă Chanel, în timp ce mama sa, Vanessa, a fost reprezentat al brandului încă din anii '90.

Dar faptul că este fiica unor staruri nu o împiedică pe Lily-Rose să-și urmeze propria cale și să treacă peste concepțiile greșite ale oamenilor.
Întrebată dacă se teme că este judecată diferit comparativ cu colegii săi de platou pentru că are părinți faimoși, Lily a răspuns că și-a făcut mereu griji cu privire la acest lucru, dar a învățat să le depășească.

„Aceste gânduri sunt complet normale. În acele momente am încercat să-mi amintesc că suntem cu toții diferiți. Nu sunt același tip de actor ca mama sau ca tata, ci sunt propria mea persoană. Deci mereu când mă confrunt cu aceste griji îmi spun 'ești o extensie a familiei tale în sensul că ei sunt o parte importantă din tine, dar asta nu înseamnă că nu poți deveni propriul tău artist sau că arta ta nu este valoroasă în sine'”, a declarat actrița.

În ceea ce privește viața sa personală, Lily-Rose a avut o relație amoroasă cu actorul Timothée Chalamet, în vârstă de 25 de ani, alături de care a jucat în filmul Netflix „The King” în anul 2018.
Cei doi s-au despărțit la începutul anului 2020. Recent, vedeta a făcut publică relația cu actorul britanic Austin Butler, în vârstă de 30 de ani, fostul partener de viață al actriței Vanessa Hudgens.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
29 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod