Sindromul impostorului în relații: 5 semne că te confrunți cu el fără să îți dai seama

Probabil că ai simțit sindromul impostorului în mai multe arii din viața ta, mai ales în cea profesională. Dar știai că acesta poate apărea și în relație?
Sindromul impostorului se poate manifesta subtil in viata amoroasa. Cu toate acestea, atunci cand el apare, iti poate strica foarte usor chiar si cele mai frumoase momente.

Daca nu esti sigura ca il traiesti, dar totusi esti curioasa, lucrurile de mai jos te vor ajuta sa iti dai seama daca sindromul impostorului se strecoara in relatia pe care o ai sau in relatiile pe care incerci sa le cultivi.

5 semne clare ca sindromul impostorului se manifesta in relatiile tale amoroase


1. Pui mereu la indoiala intentiile bune ale celuilalt


Vorbiti de ceva vreme prin mesaje, iar acum te-a invitat la o intalnire oficiala. Sunteti impreuna de mai mult timp, iar acum te-a intrebat daca vrei sa va mutati impreuna.
Sau, mai mult, ai fost ceruta in casatorie!

Toate aceste momente te entuziasmeaza initial, dar apoi anxietatea inlocuieste fericirea. Incep sa apara ganduri precum „daca urmareste altceva, de fapt?” sau „suna prea bine ca sa fie adevarat”. Iata cateva prime semne ca ai de-a face cu sindromul impostorului pe latura sentimentala. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod