Potenta si pricepere sexuala

Ultimele doua temeri (de a nu fi capabili sa satisfaca o femeie si de a fi comparati in mod defavorabil cu alti barbati atunci cand este vorba despre penis, potenta sau pricepere sexuala) sunt deosebit de frustrante pentru barbati. Femeia care vrea sa aduca fericire sexuala barbatului ei (si siesi) trebuie sa opreasca aceaste temeri inainte ca ele sa apara.
Care este a cincea temere sexuala a barbatilor?

Aceea de a nu fi capabili sa satisfaca o femeie. Dupa ce trece de obstacolele de a obtine si a mentine o erectie, de a controla temporizarea ejacularii si de a raspunde din nou la urmatoarea provocare, un barbat poate fi chinuit de teama ingrozitoare ca nu-i ofera cu adevarat femeii sale ceea ce-si doreste ea de la sex.

Acesta este motivul pentru care atat de des barbatii sunt obligati sa intrebe o fata: "Tu ai... vreau sa spun, ai reusit sa... of, asa ai vrut sa fie?" In ciuda increderii in sine pe care o are fiecare barbat, in adancul sau exista inca sentimentul de competitie cu oricare alt barbat cand vine vorba de dibacie si tehnica sexuala.

Femeia care vrea sa aduca fericire sexuala barbatului ei (si siesi) opreste aceasta teama inainte ca ea sa apara. Dupa actul sexual, ea ii da de inteles pur si simplu cat de mult s-a bucurat de eforturile lui. Uneori o privire sau un gest sunt de ajuns.
Pentru barbatul care are nevoie de mai multa liniste, cateva cuvinte sunt suficiente. Cheia succesului este aceea de a oferi incurajare inainte ca el sa o ceara. In aceasta sfera, lauda acordata in mod voluntar este de zece ori mai valoroasa decat cea solicitata.


Dar daca femeia nu ajunge la orgasm?

Actul sexual nu este un gen de automat sexual, la care potul sa fie acordat pentru orgasme super-senzationale. Femeia care isi retine laudele pentru partenerul ei fiindca nu atinge punctul culminant nu face decat sa-si sporeasca problema. Un ingredient esential in planul ei sexual este o erectie puternica din partea partenerului ei.

Daca ea intensifica temerile lui sexuale, perspectivele ei de satisfactie vor pali inainte de a incepe. Pe de alta parte, daca ea nu ajunge la satisfactie sexuala in cele mai multe dintre tentativele de act sexual, atat ea cat si barbatul ei trebuie sa se aseze si sa aiba o discutie sincera asupra problemelor comune.


Cea mai mare parte a timpului, aceste discutii ar trebui tinute in camera de zi, in curtea interioara sau in biroul psihiatrului - daca se ajunge acolo. Dormitorul este probabil cea mai nepotrivita camera din casa pentru o discutie serioasa asupra problemelor sexuale.


Este necesar ca o femeie sa-i dea o asigurare barbatului de fiecare data cand au un contact sexual?

Barbatul se ingrijoreaza de fiecare data. Daca ea este dornica sa-i spuna convingator ca el este, in plan sexual, singurul pentru ea, atunci a avansat pe drumul asigurarii din orice punct de vedere ca ea este singura pentru el. Ceea ce conduce direct la ultima temere majora a sexualitatii masculine.


Care este ultima temere din cele 6 Temeri ale Sexualitatii Masculine?

Teama de a fi comparat in mod defavorabil cu alti barbati cand vine vorba de dimensiunea penisului, potenta sau pricepere sexuala. Aproape fiecare barbat este bantuit de spectrul posibilitatii de a fi inlocuit cu altcineva, care il intrece in plan sexual.
Femeia care face ca aceasta teama sa se adevereasca il pierde pe acel barbat odata pentru totdeauna.

Indiferent de ceea ce va spune sau va face, odata ce a plantat samanta insecuritatii sexuale in mintea lui, nu mai exista cale de intoarcere. Adevarata tragedie este aceea ca prejudiciul poate fi provocat neintentionat. Cateodata un cuvant, o privire, chiar un gest neglijent pot lovi un barbat in cea mai sensibila zona a sa.

Cel mai periculos este comentariul despre dimensiunea penisului unui barbat. Prea multi barbati sunt inca sensibili la mitul ca exista o legatura intre dimensiunea penisului unui barbat si capacitatea lui de a satisface o femeie. Ei interpreteaza orice remarca despre dimensiunile acestui organ ca o reflectare directa a barbatiei lor. Chiar mai daunatoare decat tot ce-am discutat pana acum este orice critica la adresa potentei unui barbat.


Cum asa?

Deoarece pentru un barbat potenta este un taram sexual de vis.
Cand se pune direct problema asta, nici un barbat nu stie cu adevarat care este standardul satisfacator pentru performanta sexuala.

Este de trei ori pe saptamana sau de trei ori pe noapte? Poate el sa satisfaca o femeie facand sex cu ea de doua ori timp de 30 de minute de fiecare data sau o data timp de 60 de minute sau de patru ori cate 15 minute? Au fost ceilalti barbati din viata ei mai buni sau mai rai? Este ea cu adevarat satisfacuta de capacitatile lui sexuale sau prea grijulie ca sa-i spuna adevarul?

Nici un barbat nu poate fi vreodata sigur de raspunsurile la aceste intrebari - el isi plaseaza increderea sexuala totala in mainile femeii lui - si numai ea stie.


Informatiile au fost preluate din cartea "Orice femeie poate!" tradusa de Manuela Ramureanu, Editura Curtea veche, Bucuresti: 2002
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adita pe 4 Iul 2013, 14:33
    Vigrax-bun pt potenta

    Eu pentru a-mi rezolva problemele de potenta am facut un tratament de 3 luni cu suplimentul naturist Vigrax. E destul de puternic si isi face efectul destul de repede! In plus nu e nici foarte scump! L-am luat de pe sit-ul vigrax.ro, dar am vazut ca se comercializeaza si pe alte sit-uri!

    0
    0

  • beauty pe 17 Aug 2008, 08:31
    SEX

    AM RAMAS UIMITA DE CEEA CE AM CITIT AICI SI SINCER PENTRU MINE ESTE UN SEMN DE INTREBARE ADICA, SA NU PATESC SI EU CU PRIETENUL MEU LA FEL. PENTRU CA SIMT CA DA SEMNE DE POTENTA.

    0
    0

  • anita pe 20 Sep 2007, 13:23
    sex=iubire

    Daca in timpul actului sexual partenerul iti transmite dragoste, iubire si placerea de a te strange in brate, atunci chiar daca actul sexual nu atinge cota maxima, placerea de a-l trai este maxima. Daca nu iubesti si nu simti acest lucru din tot sufletul si din partea partenerului,poati fi el super potent ca placerea femeii nu va fi niciodata maxima. Am 45 de ani,am iubit si iubesc un singur barbat de cand ma stiu, si suntem in prag de divort pentru ca nu pot nici sa primesc si nici sa daruiesc fara sa simt acele sentimente care te ridica deasupra oricaror placeri. Pentru mine a iubi nu inseamna tinerete ci viata! Multumesc.

    0
    0

  • ruxandra pe 24 Aug 2007, 10:38
    de parca n ati sti...

    majoritatea femeilor fac marea greseala de a l compara pe partenerul lor de viata cu un altul mai vechi,sau de a i reprosa in fata anumite lucruri,care il pot marca si l pot face pe acesta sa se indeparteze atat fizic cat si psihic de partenera lui.de aceea acestea trebuiesc evitate..si,da...uneori mai exista si minciuni complet necesare

    0
    0

  • mertan pe 16 Iun 2007, 06:17

    femeia,pt.a-simentine armonia an cuplu trebuie sa joace si putin teatru,sa simuleze placerea,sa=l aprecieze ca un barbat super si atunci se pot remedia multe neajunsuri.

    0
    0

  • Oana Galina Lia pe 22 Mai 2006, 12:32
    omul iubit

    Barbatul de linga noi nu trebuie sa se teama; daca este alaturi, el este alesul!; daca iubim ( si nu sunt la mijloc alte interese obscure), iubim!; neconditionat dam si dorim sa primin totul, exact in aceiasi masura; barbatul nu trebuie sa se teama - exista:liberul albitru, un echilibru, o balanta a justitiei divine; toate funcrioneaza...

    0
    0

  • tea pe 1 Mai 2006, 14:58
    de ce

    Pentru ca barbatii sunt programati la un esec sentimental continuu. Cei mai multi sunt in stare sa fie destepti doar in clipele in care "simbolul virilitatii" lor "doarme". Calculati cate sanse are barbatul considerat sanatos sa se manifeste ca un om intelept pe parccurusul vietii sale (si in special in tinerete).

    0
    0

  • Marinuta pe 26 Apr 2006, 22:35

    Si daca dumnealor barbatii sunt asa de sensibili la a satisface o femeie cat mai bine din punct de vedere sexual, de ce la prima indisponibilitate a femeii de langa ei alearga sa satisfaca alta?! Cred ca sunt mai vajnici la alte femei (care probabil au experienta sexuala,daca au avut multi barbati) decat acasa la vesnic disponibila (sau care ar trebui sa fie mereu disponibila?!!)sotie ?!!Nu inteleg de ce barbatii inseala femeia de langa el care se straduie sa ii fie bine, in primul rand lui, sotului?!!!

    0
    0

  • claudiu pe 25 Apr 2006, 21:42
    sinceritate

    in viata unui barbat sunt momente in care simte nevoia de a fi apreciat de persoana iubita,si depinde de acea persona cum va incuraja "barbatul". Sincer de aceasta va depinde fericirea lor. va multumesc.

    0
    0

  • liliana68 pe 6 Apr 2006, 09:02
    parere

    parerea mea este ca nu noi femeile ne preocupam de dimensiunile pe care le au ci ei insesi sunt cei care fac asta! nu conteaza marimea ci ceea ce stii sa faci cu ceea ce ai! daca multi barbati ar intelege si ar crede asta nu ar mai fi atat de nesiguri pe ei si ar putea sa aiba o viata sexuala mai implinita si completa!!

    0
    0

  • nicos pe 19 Ian 2006, 17:48
    ajutor...

    sotul meu are 33de ani si de un an nu mai poate avea erectie nu stim ce sa mai facem ce tratament ne recomandati?pastile injectabil... va multumesc ,astept un sfat sau o veste buna de la dumneavoastra!

    0
    0

  • bolos rares pe 19 Ian 2006, 17:48

    parerea mea e buna-la fel ca si mama.

    2
    0

  • wladimir nowak pe 19 Ian 2006, 17:48
    nicos

    Va rog mergeti pe websit-ul acesta : www.BostonMedicalGroup.com si # de telefon din Houston TX este 713-586-7011 din Romania va rog formati 001 la inceput. Acest tratament lucreaza si la oameni invirsta de 75 de ani, fratilor este ajutor va rog nu zaboviti sa mergeti pe acest web-site recomandatil si la altcineva. Un alt lucru ce lucreaza este Testosteronu curat dar ia 2 saptamini sasi faca efectul o injectie de 250 mlg, precind injectiile de la Boston medical group dupa 10 minute barbatul este gata pentru razboi si daca sotul se termina (ejaculeaza) foarte repede nu va faceti griji caci va sta tare timp de 4 ore garantat.O mica atentie doza mai mare decit recomandata de doctor poate duce la o erectie mai lunga de 4 ore care poate face si rau.La vizita doctorul va explica totul.Eu am avut ulcer in esofagul de jos si tensiune mare si cam grasut si injectiile or lucrat.Va spun lucrul acesta fiindca eu lam incercat si stiu prin ce trece familia D-voastra ca simteam ca ma topesc ca lumanarea este lumina la sfirsitul tunelului.Vas ruga daca luati tratamentul acesta trimiteti-mi si mie un rind pe adresa : wladnowak68@yahoo.com tare mult mas bucura cu D-voastra. Dar va rog aplicati si un medicament foarte vechi pe linga acel prescris de medic acest tratament se ia pe genunchi spunindui Tatalui din ceruri si Medicului Suprem despre manopera Lui caci El isi cunoaste lucrarea cel mai bine si numai si doresc ca Dumnezeu Slavei sa va ajute si el sa va vindece pentru totdeauna. Shalom

    1
    0

  • nicos pe 19 Ian 2006, 17:48
    de la nicos

    d-le Vladimir Nowak,va multumesc mult,o sa incerc intai testeron,la clinica din Boston,cum pot lua tratamentul de acolo sau cum sa fac? Oricum va multumesc din suflet sa fiti sanatos!

    0
    0

  • wladimir nowak pe 19 Ian 2006, 17:48
    nicos

    mi-am dat seama ca a fost efectul medicamentului mai vechi...ala de se ia pe genunchi, injectiile nu au contribuit asa de mult la performantele mele, dar El Dumnezeu Slavei m-a ajutat sa imi regasesc linistea si sa nu ma mai gandesc la femei...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod