Orgasmul in acelasi timp este posibil

Cea de-a treia temere (de a ejacula prea rapid) este cu adevarat cea mai dificila. Ejacularea prematura este unul dintre simptomele cele mai frustrante si mai deprimante pe care le poate avea orice barbat. Cu toate ca ejacularea prematura are la baza o stare emotionala, exista cateva lucruri relativ simple pe care o femeie le poate face ca sa ajute.
Ejacularea prematura este o sabie cu doua taisuri: in acelasi moment cade cortina asupra placerii sexuale a barbatului si partenerei lui ii este retezata sansa de a ajunge la orgasm. Procesul ejacularii si orgasmul la barbat sunt extrem de complicate, dar sincronizarea este controlata printr-un echilibru intre impulsurile nervoase care accelereaza orgasmul si cele care il retin.

Daca femeia face ceva pentru a spori stimularea barbatului ei, ea nu face decat sa-i agraveze problema. Daca face lucruri care ajuta la reprimarea orgasmului, atunci prelungeste puterea lui sexuala de mentinere.


Ce poate sa faca ea?

Orice lucru care reduce intensitatea excitarii sexuale fara a distruge erectia barbatului. Lucruri simple, cum ar fi mentinerea luminilor din dormitor aprinse si a sta cat se poate de linistita timp de cel putin 30 de secunde imediat dupa ce penisul este introdus in vagin pot fi foarte utile. Apoi ea poate incerca o tehnica ce a fost utilizata cu succes in China de cel putin 3000 de ani.

Ea nu trebuie decat sa prinda cu mana de partea de jos si sa mangaie testiculele barbatului cu gingasie, dar si cu fermitate. De indata ce el ajunge in punctul in care aproape ca pierde controlul si duce rapid seara catre o incheiere, ea accentueaza cu grija strangerea testiculelor lui si le trage in jos foarte delicat.

Daca acest lucru este facut cu pricepere, ejacularea va fi rapid si complet blocata. Este totusi intelept ca fata sa-i spuna rapid barbatului ce anume are de gand sa faca si de ce face acest lucru. Avand in vedere temerile oricarui mascul de castrare, orice gest brusc de strangere poate sa incheie rapid o relatie frumoasa.

Mai exista si un alt beneficiu al acestei metode chinezesti. Dupa ce este utilizata cu succes de cateva ori, se poate constitui un reflex conditionat, iar simpla tinere a testiculelor cu gingasie incetineste ejacularea. Metoda este eficienta pana la "punctul fara intoarcere".


Care este "punctul fara intoarcere"?

Mecanismul orgasmului la un barbat este ca o prastie. Tensiunea se instaleaza treptat sub control, pana cand se ajunge la presiunea maxima. Odata ce orgasmul incepe si fiecare barbat poate simti acel moment instinctiv, nimic din lume nu poate opri acest lucru.

Scopul a tot ceea ce face o femeie este acela de a impiedica un barbat sa ajunga la "punctul fara intoarcere" inainte ca el (si ea) sa fie gata. Un alt element aflat de partea ei este timpul. A opri pur si simplu actul sexual pentru un moment sau doua stopeaza impulsurile stimulatoare.


Informatiile au fost preluate din cartea "Orice femeie poate!" tradusa de Manuela Ramureanu, Editura Curtea veche, Bucuresti: 2002
 

Comentarii (35)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 22 Sep 2009, 02:44
    Am orgasm doar cu un singur barbat

    Sint casatorita am un copil,insa in problema sexului,reusesc sa am orgasm doar cu un alt barbat care desi are 63 de ani,deci cu peste 30 mai mult ca mine,ma satisface si ajung la orgasme multiple.Este normal ?

    0
    0

  • carmen pe 4 Apr 2009, 16:50
    de un timp el nu simte placere

    Am 38 de ani, iar sotul meu 37. De vreo 4 luni sotul meu nu simte placere si nu poate ejacula.

    1
    0

  • dobrota claudia pe 14 Ian 2009, 09:23
    orgasmul simultan de fiecare data

    Am 36 ani si sotul 45 ani... ambii suntem la secunda casnicie, si de cand am facut dragoste prima data pana in prezent, fiecare partida de amor o terminam impreuna. Cu primul sot am un copil, am fost casatorita 11 ani insa niciodata nu am avut orgasm chiar daca ne straduiam impreuna. Din experienta mea cred ca orgasmul femeii este conditionat nu numai de sentimentele ce le poarta insa si de sentimentele ce ii sunt trasmise de catre partener... si ca sa fac o comparatie pot sa va spun ca daca primul sot ma facea sa ma simt sotia lui al doilea ma face sa ma simt complicea lui... amanta lui, confidenta, protejata si preferata lui. Absolut de fiecare data se intampla sa avem orgasmul simultan, de la prima experienta pana acum nu a fost nici macar o singura data cand nu s-a intamplat asa... insa cum vb despre absolut orice pe noi ne stimuleaza cel mai mult, cel putin pentru inceputul actului sexual, mirosul fiecaruia... este f important in realitate... imaginativa ca daca nu va place mirosul sau, macar din cauza faptului ca a schimbat parfumul, se duce totul pe apa sambetei... sfatul meu este sa vb de toate, fara inhibitii, fara frica ca il pierdeti, e conditia esentiala intre parteneri! Daca se traieste cu frica sau teama cum vreti sa o numiti, ca nu ii puteti spune una sau alta, atunci incredere reciproca duce la ruptura dintre voi sub toate aspectele... Un sfat de inchieiere... primul sot era roman mereu pe fuga si mereu stresat... al doilea este italian insa vb si cu prietenele mele am constatat ceva... ca barbatii romani in mare majoritate se gandesc cum sa ajunga mai repede ei... si nu adopta diverse tehnici sexuale de frica sa nu se creada ca sunt obsedati sau din faptul ca femeia este oricum datoare sa aiba raport sexual cu el, nefiind interesat cu adevarat de satisfactia femeii... in schimb italienii fac orice in pat fara sa isi puna macar o data in gand ca femeia este un instrument sexual... dau totul in sex si stiu sa primeasca totul... asa ca dragii mei romani... eliberati-va de ganduri cum ca daca femeia voastra face sex oral cu voi e '' s....e de p..a'' sau voi sunteti ''l......i''..nu isi are rostul de a pierde timpul in pat cu cineva cat timp nu exista respect... iar respectul incepe de aici... orice se face in pat de catre parteneri ramane acolo. Asta inseamna complicitate si excita rau... Va pup si sa ne mai auzim..

    2
    0

  • ioana pe 7 Oct 2008, 18:33
    Buna

    Mi se pare interesant articolul... cam asa se intampla si cu prietenul meu suntem de 3 ani impreuna... facem dragoste si dureaza foarte putin din cauza acestei ejaculari premature. Am incercat multe am stat de vorba cu el... dar tot la fel e... recunos ca si marimea lui e cam mica si am crezut ca se simte descurajat din cauza asta dar i-am explicat ca pentru mine marinea nu conteaza... ce mai putem face?

    2
    0

  • Cristian pe 5 Ian 2008, 23:27

    Gandeste-te la altceva...de exemplu, ce ai de facut maine sau nu stiu ... in orice caz nu la ce faci tu acolo.

    2
    0

  • cristi pe 3 Sep 2007, 01:57
    am o intrebare

    am o problema cu prietena mea, adica in ultima vreme ajung la orgasm prea repede si mi frica ca o sa o pierd, suntem de 1 an impreuna si in ultima luna am observat ca ajung la orgasm prea rpd. ce as putea sa fac?

    1
    0

  • roxanamagda pe 9 Mai 2007, 15:37
    draoste reciproca

    adevarat, rabdarea partenerei este cheia succesului. Sigur trebuie incercat si prin exercitiu amandoi pot devenii cei mai buni.

    0
    0

  • denisia nagy pe 22 Apr 2007, 12:11
    orgasmul in acelasi timp este posibil

    din punctul meu de vedere,barbatul cu deficiente sexuale,depinde in mare parte de pregatirea partenerei,daca aceasta se opreste latimp,si daca poate relua miscarea,fara a-si pierde entuziasmul.in concluzie o partenera rabdatoare poate transforma un barbat cu deficiente,intr-unul foarte activ.este experienta propie.

    0
    0

  • vera pe 27 Ian 2007, 17:53
    buna ziua

    mi se pare destul de interesant articolul numai ca e putin dificil a pune in aplicare metoda chinezeasca despre care se vorbeste in articolul de mai sus.Bine asta tinand in cont pozitia abituala a fiecarei perechi.

    0
    0

  • dr.x pe 3 Dec 2006, 05:34
    Orgasm o implinire emotionala

    Referitor la cele zece ani de casnicie fara orgasm a cititoarei, care subliniaza furmusetea orgasmului adevarat:"e mortal", trebuie sa stim ca in afara cazurilor zise "patologice" unde trebuie cautati factorii incriminati d.p.v.medical, in rest absenta orgasmului in relatile de cuplu -a unei femei- intotdeuna este insotita cu absenta sentimentelor sale fata de sot.in cartea "Infantilismul barbatului si inteligenta femeiilor", este subliniat faptul ca, factorul principal al disfunctiilor sexuala este una mental emotionala, excluzand cazurile patologice...orgasmul fiind definit ca "implinire emotionala maxima intr-un act sexual". Dealtfel asa cum sublineaza cititoarea in relatia urmatoare traieste momente exceptionale.... Prin urmare la astfel de disfunctii si incompatibilitati sexuale trebuie verificate si sentimentele de baza care in mod sigur sufera modificari....vorba vine unde dragoste nu e nimic nu e

    1
    0

  • ramona pe 1 Nov 2006, 18:36
    orgasmul...

    Cred ca atunci cind vrei sa ai orgasm sa nu te lasi stresat ca nu o sa ai iara.Eu asa am patit . De cite ori (in 10 ani de casnicie)incercam sa am ...nu reuseam si ca sa nu se simta el prost si sa spuna ca am pe altul si ca nu il mai vreau ...simulam...ca am orgasm iar chestia asta mi-a facut mult rau caci am ajuns sa nu mai am nici o placere in timpul actului sexual...ceea ce a dus si la divort.Acum am un prieten,si ajung sa am de 2-3 ori pe...repriza.E mortal....de bun!Cred ca conteaza si cum se comporta barbatul cu tine inainte de a incepe...actul si in timpul actului cum te atinge...unde...e chestia de sentimentele interioare si de coordonarea dorintei celuilalt doar privindu-te...sa stii ce vrea celalalt...am avut chiar si orgasm clitoridian...si vaginal de cind sint cu el si de multe ori am ajuns amindoi in acelasi timp la orgasm si e asa o senzatie de nu sint cuvinte.Cred ca cei care au anumite...probleme ar fii cazul sa fie mai deschisi cu partenerul si sa ii spuna unde se excita cel mai tare ,ce ii place inainte de a incepe sa faca dragoste(nu sex).De trei ani avem aceeasi frumoasa relatie si cred ca el e sufletelul meu pereche.

    0
    0

  • Anonim pe 14 Oct 2006, 15:42
    Cum stiu cand?

    Sunt virgina si ma gandesc sa-mi incep viata sexuala.Ma puteti ajuta cu un articol dedicat acestui subiect: Cum stiu cand urmeaza sa am un orgasm sau cum stiu cand are el/poate sunt pre putin informata dar imi doresc sa stiu cat mai multe,Va multumesc.

    0
    0

  • vetutza pe 12 Oct 2006, 15:16
    ok..?desigur o iluzie dupa o virsta ...

    trebuie doar sa ai imaginatie sa te concentrezi asupra unei "imagini" care stii ca te excita si lucru-i facut, pentru ca atunci cind intervine rutina e tare greu. Ginditi-va ca nu toti avem 20 de ani...!

    0
    0

  • ANDREEA pe 22 Aug 2006, 14:59
    E OK SA FIE ASA

    MMMMMMM......CRED K E IMPORTANT SA PRIMESTI DAR SA SI OFERI...AS VREA SA AM OCAZIA SA FIE IN ACELSAI TIMP,POATE CU ALTCINEVA KISS4U

    0
    0

  • ica pe 18 Mai 2006, 12:04

    pentru ca el ete plecat mai mereu rar ne vedem,dar de cele mai multe ori terminam ambii odata...e foarte bine,1 data cind am observat asta nu ne puteam opri de ris si de atunci o tinem buna,drept ca cam rar suntem singuri dar asteptat asta cu nerabdare............te pup

    0
    0

  • angell2704 pe 17 Mai 2006, 18:01
    comunicarea este foarte importanta, mai ales cea non-verbala

    cred ca este bine sa existe o comunicare. este cel mai important sa stii ce isi doreste partenerul. eu cu prietenul meu comunicam si ne spunem orice lucru care ne multumeste sau nu. am avut orgasme multiple si este fantastic; dar la baza lor se afla comunicarea si intelegerea reciproca.:)si inca ceva, trebuie sa existe si compatibilitate. daca nu sunteti compatibili chiar daca comunicati si va intelegeti degeaba faceti eforturi supra-omenesti. bafta la toti!

    0
    0

  • Amalia pe 13 Feb 2006, 14:53
    depinde de amandoi

    am 37 de ani, am avut cativa parteneri pana acum si pot sa spun ca totul tine de tehnica, de modul cum cei doi isi coordoneaza miscarile. am avut un prieten cu care ma simteam foarte bine, dar nu reuseam sa am orgasm, lui ii placeau anumite pozitii care pt mine nu erau tocmai avantajoase cu toate ca simteam placere, nu aveam orgasm.Cu actualul prieten totul este ok, are grija sa termin eu inaintea lui, si uneori se intampla sa avem orgasm in acelasi timp.E SUPER...

    0
    0

  • ivanus_marin pe 28 Ian 2006, 14:26
    Orgasmul in acelasi timp este posibil

    Da, este posibil ca sa fie in acelasi timp, dar cu multa pricepere din parea celor doi. Detasati de tot si de toate din jur. Daruirea de sine pentru celalalt, fara graba de care toata lumea este coplesita zilnic.

    0
    0

  • Oana pe 19 Ian 2006, 17:48
    Dar orgasmul ei?

    Eu nu am probleme cu mentinerea orgasmului partenerului meu.Dar oricat ar dura, si oricat as folosi diferite tehnici, eu nu pot ajunge la orgasm in timpul actului sexual.Eu am reflex conditionat pe stimulare manuala.Cum sa scap?Vreau orgasm vaginal!

    0
    0

  • valentina pe 19 Ian 2006, 17:48
    despre acest mister

    stiu ca este nepaipomenit sa ajungi la orgasm, dar de ce este atat de greu?pana la el e cale lunga,plina de tensiuni... cat despre orgasmul vaginal... nici nu am cuvinte... si totusi, ma simt f bine...

    0
    0

  • valentina pe 19 Ian 2006, 17:48
    despre orgasm

    sper ca ati inteles ceea ce vreau sa spun :)) nu am orgasm vaginal, asta e tot!doar prin stimulare manuala

    0
    0

  • cristina pe 19 Ian 2006, 17:48
    orgasmul ei

    Eu am orgasm vaginal inca de la inceputul vietii sexuale,nu stiu cum e sa nu ai.Dar imi inchipui ca e cam trista situatia.

    0
    0

  • Irina pe 19 Ian 2006, 17:48
    Orgasmul

    Orgasmul il atingi si in functie de barbatul pe care il ai... in cei 26 de ani pe care ii am numai cu actualul iubit(pe care il am de 2 ani si sper ptr totdeauna), am orgasm de fiecare data, si dupa ce terminam o luam de la cap... c-am de 2-3 ori de fiecare data... E de milioane!!!

    1
    0

  • irina pe 19 Ian 2006, 17:48

    am o relatie de 3 ani, si pot spune ca de f multe ori am avut orgasm simultam! E super tare!

    0
    1

  • cristina pe 19 Ian 2006, 17:48
    orgasm

    nu am orgasm,si daca il am se intampla forte rar,imi iubesc partenerul,nu este vina lui,face tot ce este posibil,trebuie sa ma fortez si simt ca pe el il chinui cu asta,insa ce simt este de neimaginat.

    0
    0

  • edy pe 19 Ian 2006, 17:48
    ...orgasm...

    am citit mesajele voastre si sunt putzin uimit, mai ales de domnisoara cristina care isi "chinuie" iubitul...e rau intradevar pt el pt k am intilnit si yo tinere care nu ajungeau la orgasm dar nu pt ca nu dura destul sau ca nu procedam cum tebuie ci pur si simplu k nu puteau...se mai intampla si e neplacut pt amandoi k doar scopul care-i? Orgasmul simultan...da...se poate intampla k cei doi sa aibe orgasm simultan dar sunt foarte sigur k se intampla destul de rar! mie mi s-a intamplat adesea dar de cele mai multe ori avea ea prima si cred ca altzii au aceeasi parere.

    0
    0

  • simona pe 19 Ian 2006, 17:48
    buna

    mie dupa orgazm

    0
    0

  • diana pe 19 Ian 2006, 17:48
    salut

    eu nu simt nimic c

    0
    0

  • Dana pe 19 Ian 2006, 17:48
    buna

    hmm...exista si orgasm simultan..eu am avut d cateva ori si e super..iar u diana,dc nu simti nimic...poate ai o problema...sau poate nici u nu faci nimic ptr a simti ceva...nu tre'numai barbatu sa depuna tot efortul....

    0
    0

  • dia pe 19 Ian 2006, 17:48
    interesant

    chiar daca partenerul meu n-are nevoie, am sa incerc si eu de curiozitate tehnica asta..chinezeasca

    0
    1

  • viorel 2000 pe 19 Ian 2006, 17:48
    hi

    mi-ar placea sa mi se faca asa si cand nu suntem dezbracati

    0
    0

  • Liviu pe 19 Ian 2006, 17:48
    oare cum ???

    Am 27 de ani iar de 2 ani fac citostatice pentru ca sufar de cancer de cind am inceput cu tratamentele astea actul sexual cu iubita mea cu care sint de 8 ani impreuna sa diminuat adica eu ejaculez repede chiar foarte repede stie cineva vreun leac sau ceva care sa impiedice acest lucru ?Am incercat si cu asta chinezeasca si nu a functionat sau poate ca nu am inteles noi exact cum ??

    0
    0

  • Liviu pe 19 Ian 2006, 17:48
    tot eu

    Am uitat sa las adresa mea de mail . simonikaliviu2005@yahoo.it

    0
    0

  • vali pe 19 Ian 2006, 17:48
    ejacularea

    cred ca este in functie de ceea ce simti pt acea persoana .... sau difera de la femeie la femeie ..eu pot avea o ejaculare prematura cu cineva caruia ii port niste sentimente iar daca am un act sexual cu cineva care nu simt nimik am un act sexual foarte indelung ....nu am ajuns inca la o concluzie ...

    0
    0

  • Dana pe 19 Ian 2006, 17:48

    Sunt de acord cu Vali...ai sentimente f mari ptr ea si d aceea...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod