Rolul femeii in actul sexual

Numai femeia poate izgoni cele sase Temeri ale Sexualitatii Masculine. Cum se intampla acest lucru? Este simplu sau dificil de indepartat temerile sexualitatii masculine? Cum poate fi ajutat barbatul? Depinde totul numai de femeie sau are si barbatul un rol important pentru a scapa de aceste frici? Descopera raspunsurile la aceste intrebari si alunga incertitudinea.
Cum face ea acest lucru?

Prima teama este cea mai importanta - teama de a nu avea o erectie puternica.

Daca nu se ocupa cum trebuie de aceasta problema, este posibil ca o femeie sa nu reuseasca niciodata sa se ocupe de celelalte probleme.

Ea trebuie sa infrunte situatia radiind incredere in faptul ca barbatul ei va izbandi. Prin cuvant si fapta, ea trebuie sa-i dea de inteles ca totul va merge bine.


Exista un mod special de a stimula penisul unui barbat pentru a-l ajuta sa aiba o erectie?

Nu, nu exista. Femeia care doreste sa-i dea barbatului ei cea mai mare placere nu are nevoie de o harta amanuntita a organelor sexuale masculine. Ea nu are nevoie decat de a intelege mintea masculina.

Tehnica pe care o foloseste ea pentru a-l atinge in plan fizic nu este nici pe departe atat de importanta precum tehnica pe care o foloseste pentru a-l atinge in plan emotional.

Functioneaza in felul urmator: instructiunile detaliate asupra manipularii penisului prin metodele exotice sunt toate o pierdere de vreme. Ele pot impresiona femeile, dar pentru un barbat inseamna foarte putin.

De fapt, efectul erotic prin care femeia rasfata penisul este 10% senzatie fizica si 90% excitare data de faptul ca ea are grija de el in plan sexual si doreste sa-l ajute sa se pregateasca pentru actul sexual de care se vor bucura impreuna.

Daca aceasta combinatie de senzatii si impulsuri nervoase si excitare anticipata bombardeaza efectiv creierul, o erectie ferma si puternica este aproape inevitabila.


Ce se poate spune despre a doua temere a sexualitatii masculine?

Antidotul temerii de a pierde o erectie depinde de stabilirea unui impuls sexual suficient pentru a purta un barbat pana la finalizarea cu succes a actului sexual. Daca stimularea emotionala (combinata cu senzatii fizice) il propulseaza spre un inceput inaripat, exista o slaba sansa ca el sa se clatine inainte de linia de sfarsit a cursei.

Daca un barbat incepe cu o erectie buna, care este permanent consolidata, el (si partenera lui) pot de obicei sa uite de frica numarul doi. Dar trebuie ca lucrurile sa decurga corect. O femeie care doreste intr-adevar sa-si ajute partenerul trebuie sa-l faca sa simta ca-l doreste.

Daca ea il imbratiseaza cu infocare, il saruta cu caldura si ii da impresia precisa ca d-abia asteapta ca el sa inceapa, probabil ca nici unul dintre ei nu va fi dezamagit. Femeile cunoscatoare marturisesc ca unul dintre cele mai eficiente afrodisiace este pur si simplu un suspin bland de apreciere la momentul potrivit. Este echivalentul feminin al aplauzelor dezlantuite.


Atunci ar trebui ca o femeie sa pretinda ca este excitata in plan sexual chiar daca nu se simte cu adevarat asa?

Nu ar trebui sa se ajunga niciodata la asa aceva. Cel mult este posibil ca ea sa fie nevoita sa-si anticipeze propria excitare sexuala cu un moment sau doua si sa-si comunice nerabdarea partenerului. De obicei, va fi rasplatita prompt.

Daca ea ii da de inteles cat de multa placere ii face - sau este pe punctul de a-i face -, bucuria lui intensificata ii poate fi transmisa ei cateva momente mai tarziu. Cand o face pur si simplu, femeia se satisface numai pe sine. Cu cat mai bine il ajuta pe el sa se desfasoare sexual, cu atat mai mult urmeaza sa se bucure ea de actul sexual.


Ce altceva mai poate face o femeie pentru a-si face barbatul mai potent?

Ea poate utiliza unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale rasei umane: Fiecare barbat, in adancul sufletului, are dorinta de a fi condus in plan sexual de o femeie. Barbatii le spun psihiatrilor - dar niciodata iubitelor lor - "Ce bine ar fi daca ea ar fi mai activa din punct de vedere sexual. Daca as putea s-o fac sa ia initiativa din cand in cand."

Multe visuri sexuale ale barbatilor se invart in jurul fanteziei de a fi sedusi de o femeie dominatoare in plan sexual. In filme si piese (scrise de barbati) tema femeii agresive in plan sexual este repetata in mod constant.


De ce le place barbatilor ca femeile sa-i conduca in plan sexual?

Mai intai majoritatea barbatilor se tem de respingerea sexuala. Daca femeia face prima miscare, nu exista nici o sansa ca vor fi respinsi. In al doilea rand, ideea ca o femeie ii gaseste excitanti este extrem de stimulatoare pentru orice barbat. In al treilea rand, simplul fapt de a fi aproape de o femeie care se simte "atrasa" ii provoaca pe majoritatea barbatilor.

Combinatia a trei forme diferite de stimulare il face chiar si pe cel mai blajin tip un tigru in dormitor. Tot ceea ce are de facut o femeie este sa-si traduca cunoasterea in actiune si lucrurile vor incepe sa functioneze de la sine. Adevaratul dusman al fericirii sexuale este monotonia. Asteptarea, anticiparea si surprizele placute adauga un element de supraincarcare a oricarui cuplu. Dar acelasi lucru vechi de fiecare data isi pierde curand puterea de a inlatura cele sase temeri sexuale ale barbatilor.


Informatiile au fost preluate din cartea "Orice femeie poate!" tradusa de Manuela Ramureanu, Editura Curtea veche, Bucuresti: 2002
 

Comentarii (42)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • varna pe 14 Mar 2009, 20:40
    eh...

    nu am citit decat primul comm si imi dau seama ca... ah! fata mea! sau baiat ce esti.. tare suferi de insatisfactie... daca tu nu ii arati ceea ce vrei... cum sa obtii? imaginatie?! ai auzit de acest cuvant? :P si ultimul comm... sunteti!!! super tare! uite un femeie care gandeste si care stie ce vrea de la barbatul sau ;)

    0
    0

  • Alexandra pe 11 Oct 2008, 19:27
    Prostii inventate de o societate patriarhala

    Tot articolul se invarte in jurul unei conceptii gresite: femeia trebuie sa faca totul ca sa sustina erectia barbatului, pentru placerea lui, ca ea doar cu stimulare vaginala nu prea are sanse sa fie satisfacuta. E cazul ca femeile sa nu mai joace rolul de obiect sexual aflat la cheremul barbatilor si sa-si dezvolte si propria sexualitate. O atitudine ca cea din articolul de mai sus este extrem de daunatoare tinerelor fete. Ah, si sexul nu se rezuma la penetrare!

    0
    0

  • Bogdan pe 13 Aug 2008, 16:10
    Adevarat

    Iata un domeniu in care femeile au voie sa conduca si chiar se asteapta lucrul acesta de la ele, e binevenit.

    0
    0

  • dana pe 7 Iul 2008, 15:01
    foarte adevarat

    este adevarat ca si femeia poate sa conduca un barbat sa se simta bine intr-un act sexual dar tot adevarat este ca trebuie sa contribuie amindoi la accest lucru

    0
    0

  • problema pe 5 Feb 2008, 21:31
    corect

    este perfect adevarat ceea ce s-a scris in acest articol,numai ca ff multe femei nu vor nici macar sa recunoasca dar sa mai ia si initiativa sint ff outine care stiu ce vor cu adevarat

    0
    0

  • Rodica pe 19 Ian 2008, 15:29
    Prostie

    Este o mare prostie.

    0
    0

  • PERFECT pe 4 Ian 2008, 12:59
    Barbu

    Este perfect,langa el ma simt FEMEIE, ma simt sexi si fara prejudecati, nu m-a judecat, ma simt implinita langa el. Nu este frumos, nu este urat, nu are bani, nu are nimic iesit din comun si nu este al meu dar sunt o femeie libera si este iubire de 4 ani.

    1
    0

  • dina pe 8 Iun 2007, 09:01
    greu de spus in cuvinte,

    Traiesc ,simt si gust cu toata fiinta minunatia actului secxual langa un barbat care nu este al meu.Poate.. si acest ''interzis '' fara sa realizam ne aduce in ..al noualea cer,da, traiesc langa el clipe de vis ,momente de intimitate greu de explicat,nu le-am citit niciunde ci.., vin pur si simplu din noi din dorinta de a fi unul al celuilalt. Da,este o chimie ,o chimie greu de explicat...!

    0
    0

  • Iby pe 3 Iun 2007, 10:25
    Problema LUI.

    Referitor la rolul femeii, da sunt de acord ca asa este... Daca o femeie face tot din ceea ce ati sugerat mai sus...sau chiar mai mult si el nu reuseste nici sa te satisfaca ...pe tine ..si ni ci macar nu reuseste sa se simta el bine!....atunci unde e problema??? Cum ar putea fi rezolvata?? ce inseamna asta? Ca de fapt El are o mare problema! Psihica..sufleteasca...fizica! sau ca pur si simplu nu vrea de fapt...cu adevarat...nu iubeste femeia, nu iubeste sexul...dar atunci de ce incearca?? E foarte complicat totul...si va spun eu ca sunt situatii de acest fel..din pacate!

    0
    0

  • femeie pe 14 Apr 2007, 20:46
    sex

    barbati vor ca femeia sa faca totul

    0
    0

  • marry pe 9 Aug 2006, 16:32
    mda...

    femeia are un rol important in relatia sentimentala!desi barbatii vor sa dea dovada ca sunt puternici si ca nimic nu-i poate atige in plan emotional...poate ca tocmai din aceasta cauza nu spun ceea ce-si doresc cu adevarat de la o femeie si nu stiu sa se poarte cu ea...in pat nu trebuie sa aiba initiativa o sg persoana,trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda ca sa poata ajunge acolo unde se vrea...unii barbati sunt cam idioti,si asteapta totul de la o femeie,parca ea nu mai are si alte atributii,poate chiar mai multe decat un barbat...EU SUNT FOARTE MULTUMITA DE IUBITUL MEU DAR MA GANDESC SI LA CELE CARE NU SUNT SI DE ACEEA AM CE E MAI SUS...CA POATE VAD SI UNII BARBATI...si cu asta am incheiat!!!!

    0
    0

  • Alina pe 31 Iul 2006, 07:36
    Sunt fericita...

    Sunt fericita sa aud ca mai exista si barbati..."pasionali,senzuali",asa cum a afirmat cineva mai sus.HEY,voi,barbatilor"pasionali,senzuali",atata timp cat nu stiam ca existati...era normal sa cred ca toti sunteti"o apa si un pamant".Imi cer scuze ca v-am bagat"in aceeasi oala"cu insensibilii,dar eu am intalnit numai specimene negative ale barbatilor.Nu stiu cum este sa faci dragoste cu un barbat adevarat,dar stiu cum este sa fii la pat cu insensibili si egoisti.Din pacate,nu am intalnit barbatul dulce si sensibil care sa se gandeasca si la mine atunci cand facem dragoste...Se subantelege,deci,de ce am facut unele afirmatii in articolul trecut,dar trebuie sa intelegeti ca de la vorba la fapta...e cale lunga.Deci,barbatilor,de la a fi sensibil si pana la a arata acest lucru...mai e ceva cale de parcurs,nu?!...

    0
    0

  • - pe 22 Iul 2006, 13:20

    oameni buni...aici nu se jigneshte pe nimeni...dak nu ar fi femeile nu ar fi barbatzii shi dak nu ar fii barbatzii nu ar fi femeile...deci ne completam...dak doamna este atat de pornita impotriva barbatzilor eu nu pot decat sa zic k exista shi barbatzi kre shtiu ce vor o femeie...este adevarat k sunt shi din aceshtia,dar nu trebuie sa-i tragem in jos pe cei pasionali ,senzuali..i-atzi bagat in aceeasi oala...nu cred k este corect..pt barbatzi un sfat"fitzi sinceri in sentimente,in trairi shi in vorbe...";iar pentru femei"fitzi puternice,dar in acelashi timp dragostoase, afectoase,intzelegatoare shi f putzin dure,iar nu in ultimul rand sincere"atat...

    0
    0

  • Alina pe 14 Iul 2006, 15:34
    PENTRU BARBATI : "Femeia...cheia in pat ???!!!"

    Haida-de!Dar rolul barbatului,care mai este,manca-v-as?Cred si eu ca barbatilor le place sa se dea cu zgaida in sus in pat si sa lase toata actiunea pe mana experimentata a femeilor!!!Cand vine insa randul lor sa satisfaca femeile,habar nu au cum sa le faca fericite in pat!Habar nu au cum sa se poarte cu o femeie in pat si habar nu au care sunt zonele erogene ale unei femei!Ei asociaza organele genitale ale femeii cu gaurile din gard!HEY,DRAGILOR,luati aminte la sfatul unei femei cu experienta : sa nu credeti ca daca aveti un penis,gata...ati satisfacut femeia si nu mai trebuie sa dati nimic de la voi in aceasta privinta!In pat,femeia nu are nevoie doar de un penis rigid ci si de senzualitate,caldura,tandrete,pasiune.Nu fiti egoisti si nu lasati totul pe mana femeii!Rolul vostru la pat care este?!Vreti sa fim "adevarate" la pat???Daca da,fiti si voi la fel : "adevarati" la pat!De aceea,va dau un SFAT IN FAVOAREA VOASTRA,BARBATILOR : PUNETI MANA PE CARTE SI DESCHIDETI-O LA CAPITOLUL "FEMEIA SI ORGANELE EI GENITALE.ZONE EROGENE".Invatati pe dinafara acest capitol astfel incat sa il visati noaptea,dupa care sa aveti pretentia sa avem "grija" de voi la pat!Hm!Auzi..."temerile barbatilor"!!!VOI,BARBATII SI TEMERILE VOASTRE STUPIDE!!!Va dati mari si tari,faceti pe vitejii,pe sefii,pe desteptii si cand colo...sunteti niste fricosi care traiesc chinuiti de temeri stupide!!!

    0
    0

  • DAN pe 12 Iul 2006, 16:36
    FEMEIA

    Totul depinde atat de femeie cat si de barbat. Daca ei se ,,simt" nimic nu poate impiedica placerea

    0
    0

  • roxana pe 6 Iul 2006, 12:00
    sexul este important

    ceea ce ati spus mai sus este foarte important dar ar tebui sa dati mai multe sfaturi si indicatii

    0
    0

  • anonim pe 6 Iul 2006, 01:43
    comunicarea este foarte importanta

    este foarte importatnt cum se simte parteneru in timpul actului sexual... dar la fel de important e si cum te simti tu...cred ca daka intre ce'i doi exista o comunicare buna nu este nevoie ca unu-l din ei sa faka vre'un efort pentru ca celalalt sa se simta in largu lui...iar daka aceasta comunicare nu exista inseamna ca cuplu nu ar trebui nici el sa fie...

    0
    0

  • petin pe 3 Iun 2006, 19:39

    Este destul de greu sa aplici ceea ce stii sau iti doresti cu un partener care munceste foarte mult.Sau la fel de greu este cand nu stii ce asteptari are de la tine,ce-si doreste....

    0
    0

  • dydy pe 1 Iun 2006, 04:53
    ....

    aia cu sexu in grup: ... va crede-ti pe mirc?deviati de la subiect,putina seriozitate nu se poate???

    0
    0

  • dina pe 31 Mai 2006, 21:19
    arata ce doresti

    E ft importanta comunicarea non+verbala. Avand in vedere faptul ca nu sunt ghicitoare, e important felul in care se comporta el. De obicei, e binevenita o actiune din partea lui, un mic detaliu care sa ma faca sa inteleg ce vrea. In acest plan ma inteleg destul de bine cu iubi al meu. El stie cum sa ma faca sa inteleg ce vrea...

    0
    0

  • Timisoara pe 30 Mai 2006, 09:29
    vorbeste deschis

    Trebuie sa-ti spui partenerului tot ce-ti doresti sa nu-i ascunzi nimic din zonele tale fierbinti si nu numai daca comunici va merge totul ca pe roate si nu prea risti sa fi inselata

    0
    0

  • Oana Galina Lia pe 22 Mai 2006, 12:15
    orice femeie poate

    educativ; este foarte importaant ca ceea ce citim si invatam sa si punem in practica!;daca ramane la nivel de informatie...

    0
    0

  • Alex pe 21 Mai 2006, 20:50

    Cand din neant se-arunca o femeie asupra mea ma deranjeaza, ma stanjeneste, in public fiind n-as fi avut nici o problema ca eu sa am initiativa si s-o varjesc, s-o ating sa-i bat apropouri indiferent de situatie sau public. Cand rolurile se inverseaza insa e stresant. Imi pierd interesul ptr ea. (Pate ca sunt eu obisnuit sa fiu vanatorul?!) in pat insa daca nu prea initiativa ii pretind sa o faca, macar prin cateva gasturi, daca nu o arata in nici un fel termin repede si n-o mai sun dupa aceea. Singura exceptie am facut-o cu o fata virgina (ea a durat si mai mult de convins) si-am avut rabdare cu ea sa se obisnuiasca si sa o invat (subtil, gesturi, "as vrea", "mi-ar place", "ai putea sa-ncerci", fara sa-i pretind direct) .. dupa cateva sesiuni (7-10 nu mai stiu) ea venea la mine expre ptr asta si cand venea se arunca asupra mea ca o pantera practic, conducand show-ul dupa fanteziile ei in ritmul ei (foarte incitant!!!). De ea mi-a parut rau cel mai mult cand s-a terminat. Fetelor, si asa avem prea multe responsabilitati in societate, in pat insa ne place sa ne relaxam, sa ne jucam, nu sa evaluam si sa conducem .. incercati, o sa va placa si voua si barbatilor vostri :)

    0
    0

  • dana pe 10 Mai 2006, 18:36
    e adevarat

    femeia poate face un barbat fericit daca se simte iubita cu adevarat

    0
    0

  • Pinky pe 8 Mai 2006, 15:16
    SEX

    Felicitatari. Este foarte adevarat ca femeia trebuie sa aiba mai multa initiativa in pat. Odata ce esti cu persoana pe care o iubesti nu ar trebui sa-ti fie teama de nimic , sa incerci tot ce iti doresti si vei fi mult mai multumita de actul sexual.

    0
    0

  • dana pe 4 Apr 2006, 18:28
    senzatii

    ce fel de surprize sexuale pot sa-i ofer partenurului ca sa dispara monotonia intr-un cuplu ?Exemple:

    0
    0

  • thea pe 3 Apr 2006, 21:34

    cum poti face un barbat sa faca sex,cand serviciul il solicita foarte mult,are probleme cu erectia,in mare parte de la stres,griji,lipsa intimitatii,deoarece nu locuim singuri si avem un bebe

    0
    0

  • liliana68 pe 3 Apr 2006, 09:22
    parere

    atat timp cat existaatractie si dorinta din partea ambilor parteneri de ce oare barbatul nu e sigur pe el? asta vorbind in cazul unui act sexual liber consimtit! cat timp este dorit acceptat de ce mai vrea asigurari in plus???

    0
    0

  • ivanus_marin pe 28 Ian 2006, 14:08
    Rolul femeii in actul sexual

    Da, Total adevarat. Daca nu exista initiativa reciproca, si mai ales din partea ei, se poate narui totul. Apar apoi suspiciuni, neincredere, lipsa de afectivitate etc. Si cum am mai si citit undeva toti suntem castigati.

    0
    0

  • cipy pe 25 Ian 2006, 21:11
    adevarate lucruri

    bine ati...grait...dupa parerea mea are o foarte mare valuare k intr-un act sexual ...k atractia sa vina reciproc...atat atractia cat si initiativa.Atat femeia kt si barbatul fiind odata respinsi ei se simt flatati si nu mai fac ei primu pas.De aceea trebuie sa iti exprimi dorinta fara jena...de aceea suntexi un cuplu pt.ati impartasi sentimentele atat pe plan profesional kt si pe plan sentimental(asta include atat sexul kt si atractia fizik).Dak esti cu o persoana numa pt a o aduce in dormitorul tau ar fi mai bine sa-i dai makr de inteles ceea ce vrei sa faci ...pt k persoana respectiva sa nu fiie umilita intr-un fel sau altul...

    0
    0

  • georgia pe 19 Ian 2006, 17:48
    foarte adevarat!!!

    da, sunt o femeie trecuta de prima tinerete si pot spune ca sunt ABSOLUT de acord cu cele mentionate in acest articol.Desi, uneori, ni se pare ca facem un efort, credeti-ma ca merita un pic mai multa initiativa in pat din partea noastra! La final,SI NOI vom fi cele castigate!! Si uite asa se mai adauga o bila alba in ceea ce priveste afectiunea, increderea etc in noi!

    0
    0

  • nik pe 19 Ian 2006, 17:48
    f.b. ...!

    continuati asa e de nota10,succes se poate si mai amanuntit,despre ipotenta de ex. ,... ce tratamente? despre performante sexuale... va multumesc

    0
    0

  • vero pe 19 Ian 2006, 17:48
    bravo voua ati atins un subect extrem de important pt barbati

    este fff adevarat ce a-ti spus si cred ca pt a avea un partener pe masura ta trebuie sa ii poti ajuta puti iar pe urma vin si avantajele

    0
    0

  • tannia pe 19 Ian 2006, 17:48
    foarte foarte adevarat

    Georgia ai foarte mare dreptate! Eu am 38 de ani, si pot sa va spun ca relatiile sexuale cu sotul meu sunt mult mai bune acum, decat la 25 de ani. Si ne este foarte bine!

    0
    0

  • dscalin pe 19 Ian 2006, 17:48
    foarte tare articolul

    sunt barbat si e adevarat desi multi nu recunosc, este adevarat! Oare ce-si mai poate dori un barbat?....

    0
    0

  • florian pe 19 Ian 2006, 17:48
    bravo

    ca sa nu mai moara unii ..prosti , ca femeia ar trebui sa faca alte porcarii si ca ar trebui injosita de unii barbatii .

    0
    0

  • victor pe 19 Ian 2006, 17:48
    salut

    caroce eu caut niste, multe fete care sa fie deacord cu o relatie in grup

    0
    0

  • ciburasca pe 19 Ian 2006, 17:48

    Eu sunt deacord cu acest articol

    0
    0

  • tot aceea pe 19 Ian 2006, 17:48

    Ala cu multe fete dute la bordel ma!

    0
    0

  • simina pe 19 Ian 2006, 17:48
    buna

    miar place sa fac sex

    0
    0

  • D pe 19 Ian 2006, 17:48
    Buna

    Intro Comb

    0
    0

  • danutza pe 19 Ian 2006, 17:48
    buna

    articolul este bun,dar,credet-i ca este de ajuns pt. ei

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod