Mastoza fibrochistica

Remedii naturiste In boala fibrochistica mamara sunt eficiente produsele naturiste cu efect de reglare hormonala (raport estrogen-progesteron), de reglare  a ciclului menstrual, atenuare a simptomelor in sindromul premenstrual dar si produsele cu efect direct asupra tumorii benigne (chist, fibrochist).

Importanta este si dieta pe toata perioada tratamentului. In acest sens este obligatorie  excluderea oricaror excitante precum: tutunul, cafeaua, alcoolul, ciocolata, bauturi tip cola, sucuri carbogazoase, dulciurilor cu zahar alb, alimentele bogate in grasimi saturate (lapte si produse lactate, oua), carne sau alimente conservate, afumate sau sarate.


Terapia bazata pe plante cu continut de fitoprogesteron, cum este Vitex agnus castus a dovedit rezultate certe in folosirea pe o perioada de cel putin 2-3 luni, continuu. De asemenea, frunzele si mladitele de zmeura contin progesteron natural util in tratamentul bolii.

"Planul de tratament dezvoltat pentru mastoza fibrochistica implica nu doar produse fitoterapeutice ci si proceduri de acupunctura. Extractele adecvate organismului dumneavoastra pot fi indicate numai dupa un un consult, intrucat doar atunci voi avea toate datele pentru a putea stabili schema de tratament", a declarat Dr.
Codrut Tutu, specialist in acupunctura si apifitoterapie.


"Acupunctura are rolul de a reactiva centrii energetici blocati, deoarece orice afectiune apare cand anumiti centri energetici sunt blocati. Plantele continute in extracte amplifica actiunea acupuncturii si sustin procesul de vindecare. Doar prin utilizarea asociata a acestor terapii traditionale se poate obtine vindecarea", a adaugat specialistul in acupunctura si apifitoterapie.

Atentie!
Tratamentul naturist trebuie urmat numai la recomandarea medicului!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • otilia pe 5 Feb 2009, 14:41
    http://interviuri-artisti.materiale-pictura.com/

    Am urmat timp de opt luni un tratament cu acupunctura si fitoterapie la d-l dr. Codrut Tutu, fara niciun rezultat. Ceea ce vreau sa spun este ca exista persoane care nu raspund la tratamentul cu acupunctura, in ciuda faptului ca d-l dr sustine contrariul si garanteaza vindecarea.

    0
    4

  • maya mayon pe 26 Ian 2009, 11:47
    intrebare

    Buna ziua, doresc sa imi raspundeti la intrebarea cand anume din perioada unei luni este cel mai optim pt prezentarea la ECO mamar? Exista o anumita perioada din luna mai optima? Multumesc

    0
    3

  • Ella pe 24 Ian 2009, 09:16
    Cit de grav este ...?

    Foarte bun articolul dar va rog sa dati informatii si pentru femeile care au acest diagnostic de peste 10 ani, au intrat la menopauza de 10-15 ani, au varsta in jur de 60 ani si la care durerile sunt de cateva zile si fara sa cedeze la niciun medicament, si care au fost avertizate (ecografie+mamografia) ca au cancer. Credeti ca mai au vreo sansa de supavetuire si cit. Cu mii de multumiri Ella

    23
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod