"Ai grija sa nu te arzi!" Fii responsabil in viata sexuala!

Sex in deplasare S-au afisat! Rezultatele concursului de creatie au fost afisate si premiul pe care l-am castigat imi alimenteaza deja imaginatia: prima oara peste hotare ... agitatie, plaja, locuri noi. Ma simt agitat si sunt nerabdator sa ii cunosc pe ceilalti 25 de elevi din tara care imi vor fi parteneri de distractie in tabara internationala pentru cei mai „meritosi”. Vor fi si fete, multe fete, asa, ca pentru noi, baietii. Drumul spre Grecia este lung si inevitabil cel de langa tine devine prietenul tau cel mai bun. Oboseala nici nu isi mai gasea locul si eram foarte bucuros si dornic sa beau prima bere cu baietii pe o terasa admirand costumele de baie de pe plaja din fata hotelului.


Primele zile au fost un cantonament cu baietii, pentru ca mai apoi sa ne dam seama ca fetele care venisera cu noi deja ne ignorau si nu era foarte placut sa le vezi ca isi petrec zilele si noptile cu bastinasi, chelneri sau alti premianti ai altor tari. Asa ca ne-am urnit de pe terasa spre „tabara fetelor” si dupa incercari nereusite ne-am asezat pe cearsaf la plaja, facandu-ne planuri de agatat. Langa noi s-au asezat 3 blonde si dupa limba pe care o vorbeau pareau rusoaice. Am socializat in engleza si nici nu a fost greu sa facem schimb de telefoane si numarul camerei.

Dupa 3 zile de tatonat si plimbat pe plaja a venit ziua in care ar fi trebuit sa trecem dincolo de „mana pe picior”, nu de alta, dar a doua zi noi plecam si nu ar fi fost frumos sa plecam din Grecia cu „mana goala”.
M-am plimbat pe plaja impreuna cu Tasha (caci asa s-a prezentat), i-am vorbit in engleza despre cat de frumos este litoralul romanesc pe care ar trebui sa il viziteze, desi nu stiu cat de bine ne-am inteles, important a fost ca mesajul: „noi cand ajungem in pat?”, a ajuns la ea si am vazut ca este receptiva. Ne-am indreptat catre camera ei de hotel (a mea era deja ocupata, pentru ca nici prietenii mei nu au stat degeaba) si ne-am oprit pe holul de la intrare in camera.

In camera, colega ei dormea ... asa ca ne-am indreptat catre prima incapere libera: toaleta. Nu va inchipuiti ca am avut parte de sex in cada, nu am vrut sa o trezim pe colega ei, asa ca am incercat pe cat posibil sa improvizam.
A fost interesant pana la momentul in care prezervativul a suferit un mic accident, pentru ca retragerea penisului nu s-a petrecut tocmai cum ma asteptam si ea s-a repezit sa se spele, numai ca apa ajuta in astfel de cazuri conceptiei si nu contraceptiei. Si alearga noaptea prin statiunile Greciei sa cauti pilula de a doua zi, ca nu imi doresc un copil strain. Si la farmacie nu ne intelegeam cu farmacista si dupa vreo 3 ore de cautari, am reusit, dar si dupa explicatii indelungi, sa cumparam pilula de a doua zi.

Eu, unul, de acum o sa imi fac pentru viitor un carnetel cu ce sa zici in cazuri de urgenta in mai multe limbi straine. Voi? Ca era cat pe ce sa ma ard in deplasare, noroc ca stiam ce sa fac si am gasit intelegere in limbi straine.

Aceasta poveste se bazeaza pe o intamplarea reala.
Orice asemanare cu persoanele si situatiile descrise e posibil sa nu fie intamplatoare. Pentru ca e vara si vacanta, „Ai grija sa nu te arzi!”. Aceste comportamente nu se incadreaza in categoria “responsabile”. Fundatia Tineri pentru Tineri promoveaza si incurajeaza comportamentul responsabil (mai ales cel sexual).

Sursa: Fundatia Tineri pentru Tineri
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod