"Ai grija sa nu te arzi!" Fii responsabil in viata sexuala!

Multi-sex Ah, VARA, cat de mult iubesc vara, in special la mare, pentru ca aici se intampla tot ce-i mai frumos, muzica, petreceri, nopti pe plaja, fuste scurte, decolteuri, costume de baie si de ce nu … fara costume de baie, ai in ce sa iti clatesti ochii. Ca in fiecare vacanta, nisipului ii era dor de mine, asa ca m-am dus sa-l vizitez. Am plecat cu doi prieteni, urma sa ne intalnim cu alti patru, care la randul lor erau si ei cu alti trei si tot asa, pana ce ne-am facut o gasca mare.

Primele zile, relaxare sau mai degraba spus primele zile au fost de „studiere a pietei”, sa vedem in ce tinerica sau bunaciune ma infig prima oara, eram indecis intre bruneta de la bar care imi facea ochi dulci cand ma duceam la bere sau blonduta din gasca lui Paul, care mereu se aseza langa mine si ma ruga sa o dau cu crema sa nu se arda foarte tare ... asa credea ea. Cu una cu doua, am combinat-o pe blonduta si intr-o seara m-am facut ca imi e rau de la prea mult soare, rugand-o sa ramana cu mine la hotel sa aiba grija de mine ...

Stiti cum sunt fetele cu simturile lor ...
si chiar a avut grija de mine, dar fara medicamente, am avut nevoie doar de cateva prezervative. A doua zi, nu am mai stat cu gasca lui Paul, pentru ca blonduta incepuse sa se ataseze prea mult de mine si nu vroiam sa ma bronzez cu urmele ei in vara asta ... am bagat o scuza ca trebuie sa plec si ca o sa o sun imediat ce imi rezolv problemele.

In alta statiune de data asta, cu amicul meu Sergiu de la bloc si bineinteles cu gasca lui, am stat pe plaja sa-l ascultam pe DJ X si parca blonduta de aseara (alta) nu ma satisfacuse in totalitate, fusese ea mai cuminte, imi trebuia ceva mai tare, asa ca am inceput sa scanam: aia combinata, cealalta cu gasca ei de gasculite (iar cu genul acesta ai sanse minime de „luat la pachet”), pana ce dau de bruneta cu sapca, ochelari si bust generos. Ma asez langa ea si o intreb daca ii place DJ X, dandu-ma si mai aproape de ea, pentru ca nu ne auzeam, imi zambeste si imi spune ca „la nebunie!”. Cand i-am mai zis si “imi place de tine, de acum esti prietena mea” si am luat-o de mana, se topise toata.
Am mai dansat, am mai vorbit, ne-am imprietenit si tot asa, pana am ajuns sa-i arat in camera ceva… nu a trebuit sa ma gandesc la ceva anume, amandoi stiam ce era de vazut. Norocul meu a fost ca era ultima zi in care ea mai statea la mare, iar din pacate locuiam in orase diferite (hihi), asa ca nu a trebuit sa mai inventez inca o scuza.

Seara in club cu baietii, fiecare alerga dupa cate o fata, eram deja linistit (chiar vroiam sa fac o pauza), asa ca dansam si eu un pic. Asta, pana cand am vazut-o pe Ea cum se invartea in jurul meu si se unduia in mod placut, invitandu-ma sa dansez cu ea. La un moment dat, am parasit ringul de dans sa ne mai racorim putin, de ce nu sa ne plimbam pe plaja, discutand diverse. Ne asezasem pe un sezlong asteptand rasaritul, dar intre timp nu pierdusem vremea si a fost ceva, pana cand a venit gasca sa ma recupereze de pe plaja. Inevitabil, pe ea a trebuit sa o las acolo (pe plaja), ca nu ma mai intelegeam cu baietii…

A doua zi dimineata imi suna telefonul intruna: era sora mea care imi spunea ca e si ea la mare si ca trebuie neaparat sa ne intalnim, sa imi prezinte pe tipa aia, de care imi povestea ea mereu ca e fotomodel si ma incantam eu sa aud de ea.
M-am asezat la terasa si o asteptam sa vina, iar cand a aparut cu prietena ei am incremenit, era de fapt dansatoarea mea de aseara pe care am lasat-o balta la rasarit!
Nu vreti sa stiti ce a urmat! Asa ca aveti grija cum va ardeti combinatiile la mare, ca e posibil sa le ardeti si pe cele de acasa!

Aceasta poveste se bazeaza pe o intamplarea reala. Orice asemanare cu persoanele si situatiile descrise e posibil sa nu fie intamplatoare. Pentru ca e vara si vacanta, „Ai grija sa nu te arzi!”. Aceste comportamente nu se incadreaza in categoria “responsabile”. Fundatia Tineri pentru Tineri promoveaza si incurajeaza comportamentul responsabil (mai ales cel sexual). Sursa: Fundatia Tineri pentru Tineri
                                                                  
                                                                     A doua poveste: Sex & alcool >>>
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod