"Ai grija sa nu te arzi!" Fii responsabil in viata sexuala!

Sex & Alcool Vara asta ne-am strans noi gasca de la bloc, baieti si fete, toti satui de arsita urbanului, pentru un weekend la mare, sa ne racorim in apa si sa spargem sezonul.

Am ajuns la hotel si hai sa ne cazam… sa nu credeti ca e asa usor ca Andreea vrea sa stea cu Raluca, iar Cristina sta normal cu Vlad ca sunt impreuna, Radu deja era in camera sa-si arunce geanta, urmat de Matei, iar eu ramaneam cu Rely, nu e problema, oricum noi suntem BF (best friends).

Nu trebuia sa stam foarte mult in camera pentru ca ne pregateam de iesit in club, ca doar de asta venisem la mare. Asa ca ne-am aranjat si am pornit spre club. Ajunsi acolo, atmosfera  era deja  incinsa, iar noi trebuia sa recuperam. Fetele s-au pus pe dans, iar noi la bar cu shut-uri verzi, albastre, rosii, incercand sa facem un curcubeu in stomac.
Nu a durat mult si toti eram praf, care mai de care isi demonstra talentul de dansator pe ring si trebuie sa va spun ca Rely chiar se pricepea.

Dupa ceva timp, spiritele se incinsesera si se formasera cupluri noi, asa ca am plecat spre hotel, iar dupa cum ma privea Rely, noaptea nu se oprea aici. Am facut popas la piscina hotelului, unde Matei si-a scos provizia de votca si whisky, asta ca sa mearga cu apa rece si sa pastram starea din club. Nu am stat foarte mult nici aici, pentru ca Rely mi-a soptit la ureche sa mergem in camera cat mai repede. Rasete si chicoteli pe hol, ca nu puteam sa gasim camera si nici cheia nu intra in usa, iar Rely nu mai avea rabdare. Nu am intrat bine in camera si hainele au inceput sa zboare, nici in pat nu am apucat sa ne punem, ne multumeam cu hainele de pe jos, oricum erau toate bagajele scoase.

A doua zi, m-am trezit singur, gol si cu o mahmureala fantastica, capul imi pleznea, iar lumina imi ardea retina.
Dupa un dus racoritor, am coborat pe plaja la ceilalti. Ii vedeam de la departare cum radeau, dar cu fiecare pas de apropiere incercau sa se abtina.

“Si ia zii bai, cum a fost Rola aseara?” ma intreaba Vlad si toata lumea izbucneste in ras. „Cine, eu… cand?… aseara am facut sex cu Rely, nu cu Rola…”, dar se parea ca asta i-a facut sa rada si mai tare, nici nu eram sigur daca vorbeau cu mine. Dupa vreo 15 minute de ras in care incercau sa imi explice, iar eu nu intelegeam nimic, amica mea Rely s-a oferit sa imi povesteasca cum aseara, ea s-a simtit in plus intre mine si Rola ... de hartie igienica. Acum ce sa fac, situatia a fost una penibila si incerc sa o uit pana cand o sa am nepoti.

Asa ca aveti grija cu alcoolul si cu excesele de „substante toxice” in general, ca ajungeti sa va ardeti fata de prieteni, caci pe prietena mea oficiala o cheama Rola de atunci, fara legatura cu Rely ...
(cu care n-am rezolvat „problema” si nu stiu daca se mai poate face ceva prea curand).

Aceasta poveste se bazeaza pe o intamplarea reala. Orice asemanare cu persoanele si situatiile descrise e posibil sa nu fie intamplatoare. Pentru ca e vara si vacanta, „Ai grija sa nu te arzi!”. Aceste comportamente nu se incadreaza in categoria “responsabile”. Fundatia Tineri pentru Tineri promoveaza si incurajeaza comportamentul responsabil (mai ales cel sexual). Sursa: Fundatia Tineri pentru Tineri

                                                            A treia poveste: Sex in deplasare >>>
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod