3 băuturi care îți îmbătrânesc creierul mai repede

Îmbătrânirea creierului este un proces natural, așa cum este și îmbătrânirea întregului organism. Din păcate, nu o putem opri, dar sunt unele lucruri pe care le putem face pentru a înceți ritmul îmbătrânirii.
Dieta și stilul de viață afectează rată de îmbătrânire a creierului. Unele obiceiuri pot să prevină îmbătrânirea prematură, în timp ce altele o accelerează.
 
Că în cazul celor mai multe alegeri în viață, moderația este cheia. Dacă obișnuiești să consumi ocazional alimente sau băuturi cu un conținut ridicat de zahăr, acest lucru nu îți va imbatrani creierul. Însă atunci când ai o dietă predominant nesănătoasă, creierul tău va fi afectat pe termen lung, iar îmbătrânirea și afectarea funcțiilor cognitive se numără printre efecte.
 
Descoperă care sunt băuturile ce pot contribui la îmbătrânirea accelerată a creierului:

 
 
Băuturile carbogazoase îți îmbătrânesc creierul

 
 
În cadrul unui studiu realizat în anul 2017, publicat în jurnalul de specialitate Alzheimer’s & Dementia, cercetătorii au descoperit că sucurile carbogazoase sunt asociate cu îmbătrânirea accelerată a creierului.
De asemenea, persoanele care consumau cel puțîn un pahar cu suc in fiecare zi au prezentat o scădere a volumului creierului, potrivit eatthis.com.

Citește continuarea pe andreearaicu.ro. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod