Ce spun astrele despre relația dintre Kate Middleton și Meghan Markle: se vor înțelege vreodată?

Există o rivalitate adâncă între cele două cumnate? Sau există o latura și mai profundă a acestei relații? Analiză astrologică a relației dintre ele oferă câteva răspunsuri. Style Caster aruncă mai întâi o privire asupra celor trei elemente-cheie ale semnelor zodiacale (semnul soarelui, semnul lunii și ascendentul).
Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, la ora 4:46 dimineață, în Canoga Park, California. Ea are Soarele în zodia Leu, Luna în Balanță și ascendentul în Rac. Catherine s-a născut la 9 ianuarie 1982, la ora 19:00, în Berkshire, Anglia. Ea are Soarele în Capricorn, Luna în Rac și ascendentul în Leu.
 
Datele lor de naștere nu arată ceva clar care ar indică o predispoziție spre dispută, cel puțîn în termenii astrologiei. Un lucru interesant – amandoua au aspecte minore influențate de Uranus și Neptun care indică faptul că relația lor este discontinuă, inconsistența și plină de neînțelegeri.
De fapt, există o posibilitate mare că relația lor să oscileze.


Kate e Capricorn, Meghan – Leu
 

 
Contrar a ceea ce se crede, compatibilitatea astrologică dintre hărțile natale ale celor două femei nu este rea deloc. Ascendentul în Leu al prințesei Catherine se suprapune cu Soarele în Leu al ducesei Meghan, permițându-le să se înțeleagă bine.
 
Citește mai departe pe andreearaicu.ro.
24 Octombrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod