Cum poți să-ți atingi obiectivele făcând doar 10 minute de exercitii mentale zilnice



Cele mai bune momente din zi când se practică autosugestia sunt seara și dimineața. Subconștientul funcționează la capacitatea maximă în timpul somnului, de aceea cele două momente din zi sunt când ești pe punctul de a adormi sau când încă ești încă relaxat, conectat la starea de somn. De unde și sfatul din popor - să nu te culci niciodată supărat, nervos.

În timp ce rostești afirmațiile, fii atent la imaginile din mintea ta, trebuie să te vizualizezi în acea postură pentru a fi acceptate de subconștient. Probabil la început le va respinge însă cu timpul el le va accepta ca fiind reale.

Autosugestia ne ajută să ne schimbăm comportamentele care, repetate cu regularitate, ajung să fie efectuate la nivelul subconștientului.

Pentru a le identifica, e nevoie ca o persoană să se autoanalizeze.

Repetând afirmațiile pozitive în mod regulat ele ajung să lucreze la nivelul subconștientului transpunându-le în acțiuni, schimbând astfel comportamentele. Astfel, o persoană care face sport din când în când, în urma lucrului cu afirmațiile pozitive ea ajunge să practice sport în mod regulat. Sau o persoană care nu agreează merele, ajunge să mănânce căte unul pe zi si să le introducă treptat pe lista de cumpărături dacă este nevoie.

Prin intermediul autoprogramării psihice învățăm să gestionăm sănătos trăirile interioare, să ne schimbăm atitudinea față de viață, să ne regăsim echilibrul, starea de sănătate, de bună-dispoziție.

Starea care reușește să suprindă întreaga activitate psihică, poarta către subconștient este starea Alfa.
Suconștientul absoarbe cel mai bine informațiile atunci când se află în această stare. Creierul poate accesa starea înainte de culcare, când este relaxat sau dimineața, cum se trezește.

Cum intri in starea Alfa? Una dintre metodele cele mai cunoscute este meditația. Sunt diferite tehnici care stau la baza meditației, dar fara un studiu in profunzime, supravegherea unui specialist și mult antrenament, meditația nu reușește să accese cele mai adânci mistere ale subconștientului tău.

O cale mai ușoară de a ajunge la nivelul subconștientului prin relaxare profundă și reprogramare mentală sunt aparatele pentru stimulare cerebrală special concepute de către cercerătorii care și-au dedicat întreaga carieră studierii creierului.
În România, Mind Synergy, este singurul aparat certificat dedicat stimulării audio-vizuală a creierului, modelând undele cerebrale.

Mind Synergy are diferite programe care induc creierul intr-o anumită stare producând relaxare, creativitate, regenerare. Folosirea lui în mod constat amplifică:

- starea de meditație,
- intuiția,
- luciditatea,
- puterea de concentrare,
- elimină stresul,
- ajută somnul.

Prin intermediul programelor sale poți foarte ușor accesa starea Alfa. Intrând în această stare și spunând cu voce tare afirmațiile pe care dorești să le interiorizezi la nivelul subconștientului, rezultatele pot fi remarcate în cel mai scurt timp posibil. El devine astfel extrem de util pentru cineva care a identificat o problemă sau care vrea să facă o schimbare și care trebuie să intervină la nivelul subconștientului pentru a obține rezultatele dorite.

Un program pentru relaxare și accesare a stării Alfa poate dura de la 10 minute până la 60 minute.
Fiecare își alege ceea ce îi este la îndemână în funcție de rezultatul pe care dorește să-l obțină.

Material realizat cu ajutorul doamnei Ana-Maria Onose

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod