Andreea Bălan e în doliu: Bunica ei a murit

Bătrâna se afla de joi în comă, după ce în urmă cu câteva zile suferise un atac cerebral, iar în cursul zilei de miercuri a fost operată. Ea s-a stins din viaţă vineri dimineaţa.

Aflată în vacanţă în Statele Unite, Andreea nu s-a putut bucura de clipele petrecute cu iubitul său. Potrivit postului Antena Stars, citat de Click!, familia artistei a sunat-o pentru a-i da vestea tristă.

Săptămâna trecută, Andreea a vizitat-o pe bunica sa, în vârstă de 83 de ani, la spital, pentru a-şi lua rămas bun. A fost ultima zi în care a văzut-o pe mamaia Ivanca în viaţă, scrie Click!.

Andreea a postat apoi pe Facebook un mesaj de rămas bun pentru bunica ei, înainte de a pleca din ţară: "Când doctorul îţi spune că bunica ta iubită nu mai are nicio şansă, nu ştii cum să reacţionezi.

Cum să mă împac cu gândul că e doar o chestiune de timp, de zile. Te iubesc mamaia mea scumpa, m-ai crescut şi mi-ai făcut copilăria superbă! Sufăr şi nu vreau să cred că azi e ziua în care mi-am luat rămas bun!Mereu vei fi în sufletul meu!", a scris cântăreața.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod