Sezonul aniversar „Schimb de mame” debutează pe 14 septembrie, la Prima TV

În aceastã sãptãmânã, experiența schimbului de mame va fi trãitã de familia Cristocea, din Constanța, și familia Stan, din Ștei, comuna Arieșeni, județul Alba.
În Constanța, Corina și Adrian au trei copii, doi băieți și o fată. Dacă fetița este cuminte, Adi, de 13 ani, este prea introvertit, iar Alex, de 12, prea rebel. Doar tatăl muncește, atât la serviciu cât și acasă, el recunoscând că soția “este șefa”.

Daniela și Gabriel Stan au două fetițe, Ioana și Ștefanie, de 8, respectiv 3 ani. În ciuda vârstei fragede, ele încearcă să-și ajute mama la treburile gospodăriei, atât cât pot. Aici, mama este cea care are serviciu, muncind și acasă, în timp ce tatăl preferă lungile perioade de repaos.

Ajunsă în Constanța, Daniela întâmpină dificultăţi pe toate fronturile.
Copiii îi fac viața un calvar, refuzând să comunice cu ea şi să o asculte, în timp ce tatăl este indiferent. Mai mult, scăpat de sub mâna de fier a propriei soții, el profită de situaţie şi îi face Danielei reproșuri nejustificate.

În cealaltă familie, Corina refuză categoric treburile casnice, afişând aere de superioritate, ceea ce îl obligă pe Gabriel să treacă la muncă.
12 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod