Cum să bien dormir/Cum scăpăm de insomnii

Ce faci când nu poți să adormi, deși e târziu, te simți obosită, ești întinsă în pat și e liniște? Cu alte cuvinte, ai toate motivele și toate condițiile pentru a dormi, dar somnul refuză să te ia și te lasă cu ochii-n tavan.
Sau ce te faci dacă, spre deosebire de cazul de mai sus, reușești să adormi, dar te trezești de nu știu câte ori pe noapte și te foiești prin pat în așteptarea somnului?

Insomnia, deși nu te doare, e o boală serioasă care trebuie tratată ca atare. Se manifestă prin dificultăți de adormire și treziri frecvente în cursul nopții și poate avea peste 80 de cauze.

Și totuși, ce e de făcut? Insomnia nu e o chestiune care să-ți permită să te culci pe-o ureche și să lași lucrurile așa.
Lipsa somnului din timpul nopții îți va afecta ziua.


Un tratament eficient și, foarte important de știut, natural împotriva insomniei este Bien Dormir. Acesta se găsește în două variante: cu melatonină și cu valeriană, în funcție de nevoile tale.

Bien Dormir cu melatonină este indicat pentru insomnii repetate, insomnii cauzate de schimbarea fusului orar, tulburări de instalare a somnului, insomnii senile sau insomnii cronice fără afecțiuni gastrice. Acesta induce somnul natural (melatonina este ”hormonul somnului”, care anunță organismul că este momentul să adoarmă).
În plus, Bien Dormir cu melatonină îmbunătățește calitatea somnului cu 53% și ușurează trezirea matinală cu 35%.

Bien Dormir cu valeriană este recomandat în cazul în care te confrunți cu somn agitat, stres, tensiune nervoasă, anxietate, depresie, insomnii cronice însoțite de afecțiuni gastrice sau tulburări de ritm cardiac.
Acesta ameliorează stările de nervozitate, te calmează și te relaxează pentru a avea un somn liniștit.

Extractul de valeriană este un sedativ în stări de agitație nervoasă, tulburări cardiace sau gastrice de origine nervoasă și tulburări de somn. Acesta ameliorează modificările de comportament cu 58%, ameliorează starea de nervozitate cu 70% și îmbunătățește calitatea somnului cu 42%

Foarte important de precizat este faptul că produsele Bien Dormir nu dau dependență și nici somnolență reziduală, iar eficacitatea lor este dovedită clinic.

Dacă îl veți folosi, veți observa că Bien Dormir scoate la iveală frumusețea somnului pe care n-o putem vedea decât ziua.

”Nu renunța la visele tale, continuă să dormi”, spunea un om care dormea în jur de 12 ore din 24.
Ascultați-l pe Einstein!

Nu renunțați la visele voastre, Evelor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod