Voluntarii MOL Romania si Team Work au curatat un spatiu de 1.000 mp in zona Gradina Copiilor a Gradinii Botanice din Bucuresti

MOL Romania si asociatia Team Work au organizat pe 12 octombrie o actiune de curatenie pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, in imediata vecinatate a sectorului Gradina Copiilor, in Gradina Botanica din Bucuresti. Uneltele de gradinarit Fiskars folosite de voluntari au fost donate Asociatiei Teamwork.

"Credem ca dezvoltarea afacerilor si a comunitatilor nu pot merge decat mana in mana, iar faptele trebuie sa demonstreze acest lucru. Multumesc colegilor mei, partenerilor si voluntarilor Team Work alaturi de care am lucrat pentru ca Gradina Copiilor sa se invecineze cu un spatiu curat, luminos, placut la vedere”, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman al MOL Romania.

Voluntarii au lucrat sub indrumarea unui biolog si a specialistilor asociatiei Team Work pentru a indeparta plantele invazive si a proteja speciile cu valoare botanica.
Curatenia a presupus taierea lastarisului, strangerea frunzelor cazute, indepartarea vegetatiei invazive si „aerisirea” zonei curatate prin mentinerea speciilor de plante ce prezinta interes si valoare botanica.

Participantii au folosit unelte de gradinarit Fiskars, din gama celor aflate la vanzare la preturi promotionale in benzinariile MOL Romania: foarfeci simple sau cu mecanism de forta, foarfeci pentru ramuri groase sau pentru gard viu, ferastraie de gradina, cazmale, precum si o maceta din gama produselor pentru supravietuire in natura marca Bear Grylls.
Uneltele, precum si manusile de protectie, au fost donate Asociatiei Team Work, care le  va folosi in viitoarele actiuni de curatire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod