Ce ar trebui să știi despre energia vindecătoare

Energia vindecătoare poate fi un subiect dificil de explicat. Fiecare persoană care lucrează cu energia vindecătoare o explică în mod diferit și există tendința de a nu înțelege prea bine această noțiune.
Iată câteva lucruri despre energia vindecătoare pe care ar trebui să le știi dacă vrei să aprofundezi subiectul!

Lucruri pe care ar trebui să le știi despre energia vindecătoare

1. Acționează mai departe de simptome


Energia vindecătoare presupune examinarea cauzei care stă la baza problemei înainte de a apărea simptomele. De exemplu, ai o iritație pe braț - acesta este rezultatul, nu cauza. În mod similar, dacă te uiți mai atent la majoritatea problemelor sau bolilor, există o cauză care nu este observată. 

2. Este luată în considerare cauza ascunsă


Este important să privești lucrurile dintr-o perspectivă energetică, adică acea cauză fundamentală. Energia ta ar putea spune că ești o persoană valoroasă și interesantă, dar până la un punct.
După acest prag, nu te mai simți la fel de sigur în ceea ce te privește. Dacă aceasta este perspectiva pe care o abordezi în interiorul tău, atunci oamenii o vor simți, vor rezona cu ea și o vor lua de bună. De fapt, tu creezi această imagine, chiar dacă pare că cealaltă persoană a făcut-o. În loc să te uiți la ce s-a întâmplat și la efecte, uită-te la cauza care pornește din interiorul tău. Dacă poți recunoaște cauza fundamentală, atunci o poți schimba.

3. Este vorba despre schimbarea impulsului


Energia vindecătoare este despre impulsul pe care îl ai, direcția în care te îndrepți deja, și despre schimbarea subtilă a acestuia pentru ca viitorul să se schimbe dramatic. Imaginează-ți că vii în acest moment dintr-o anumită direcție.
Dacă nu schimbi nimic, este ușor să vezi viitorul - este doar o linie dreaptă. Știi deja cum se vor întâmpla lucrurile. Viitorul tău este o continuare a aceleiași linii. Lucrurile care s-au întâmplat vor continua să se întâmple. În cazul energiei vindecătoare, scopul este reprezentat de schimbare. Așa că impulsul tău va începe să te ducă într-o direcție diferită. Acesta este momentul în care vei începe să vezi mari schimbări. 

4. Nu este vorba despre schimbări imediate


Acesta este motivul pentru care energia vindecătoare este atât de puternică. În loc de a te uita la poziția ta actuală și dorința de a aduce schimbări imediate în viața ta, este vorba despre analizarea momentului de bază.
Lumea va arată în continuare la fel. Dar dacă aștepți, vei ajunge într-un loc complet diferit.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod