Evolutia sprituala a femeii etape

Evoluția spirituală a femeii: 3 etape pentru a depăși depresia, nesiguranța și lipsa de speranță

Dacă simți că te afli în întuneric, nu mai știi care este drumul pe care vrei să-l urmezi, iar singurătatea și incertitudinea te copleșesc nu ai de ce să crezi că nu meriți să fii fericită sau să-ți atingi un vis. Evoluția spirituală a femeii înlătură treptat teama, aduce speranță, îți reamintește care sunt dorințele tale și îți reface echilibrul în plan emoțional.
Ai impresia că nu te integrezi nicăieri, ești mereu îngrijorată, iar viața de zi cu zi pare că te copleșește cu întâmplările obișnuite? Numai evoluția spirituală a femeii poate elimina senzația că supraviețuiești în fiecare oră care a trecut și te eliberează de anxietatea constantă care îți îngreunează reacțiile și deciziile.
Pe măsură ce avansezi în diferitele etape vei înțelege la nivel profund mesajele pe care trebuie să le auzi cu sufletul și cu mintea, iar perspectiva ta se va modifica total. În fiecare fază a evoluției tale în plan spiritual vei decoperi tot mai multe lucruri despre tine, chiar dacă la un moment dat ai impresia că știi deja tot. Acest proces este o experiență emoțională unică, cu totul diferită de evoluția eroilor pe care îi vedem în filme.
Să știi totul poate fi interesant în plan teoretic, dar să și treci prin experiențele respective este cu totul altceva.
Este esențial să conștientizezi că nu există niciun moment în care ești pierdută și că nu vei rămâne în întuneric sau într-o zonă gri timp îndelungat. Întotdeauna există o cale care se așterne înaintea ta și vei fi surprinsă de lumina care te așteaptă după numai câțiva pași. Întunericul este, de fapt, partea intermediară a cunoașterii de sine, deci dacă te afli în această zonă trebuie să realizezi că deja ai parcurs jumătate din drumul spre tine însăți.

 
Iată ce faze presupune evoluția spirituală a femeii:

 
1. Deschiderea

Gândirea subconștientă răspunde unei chemări din partea sufletului, care trece dincolo de barierele obișnuite ale logicii. Curiozitatea, o dorință care te motivează de mult timp, întrebările de bază care îți determină viața sau o criză majoră pot da naștere dorinței de a explora propria ființă în plan spiritual și de a deveni mai deschisă la mesajele primite din interiorul tău. 
Această etapă este marcată de dorința de a te îndepărta de lucrurile pe care le știi deja și de a te aventura spre necunoscut pentru a descoperi tot ceea ce nu știi încă despre propria ființă.

 
2.
Adâncirea

În această fază va apărea un disconfort accentuat ca urmare a luptei interne dintre toate tipurile de energie pe care le-ai acumulat. În același timp vei remarca rapid noile oportunități, vei avea parte de progrese neașteptate și-ți vei face mulți prieteni care gândesc la fel ca tine. Vei explora cursurile pentru dezvoltarea spirituală, vei testa diferite modalități alternative pentru vindecarea corpului și a sufletului și vei conștientiza care sunt resursele interne de care dispui.
Vei avea tot mai multe întrebări, vei conștientiza tiparele de comportament pe care le urmezi de obicei și vei pune sub semnul întrebării lucrurile pe care le faci din reflex, din obișnuință sau pentru că ți-au fost impuse. Etapa de adâncire necesită mult efort și perseverență și poate fi caracterizată drept o noapte întunecată a sufletului.

 
3.
Reînnoirea

Reprezintă refacerea conexiunii spirituale cu esența pură a energiei care provine din sufletul tău. Până în această fază ai făcut multe schimbări, ai conștientizat diferite probleme și ți-ai format o nouă versiune a propriei persoane. Călătoria spirituală până în acest punct nu a fost neapărat plăcută, dar dorința de a folosi noua energie pe care ți-o dă remodelarea ta interioară va fi din ce în ce mai puternică. 
Reînnoirea acționează ca un bumerang spiritual și înseamnă întoarcerea ca lider absolut al propriei conștiințe. Nu te îngrijora pentru că multe femei au trecut prin acest proces, iar simplul fapt că vizualizezi drumul care se află înaintea ta îți poate schimba complet cursul vieții, chiar dacă nu știi cum sau când ți se va dezvălui concretizarea aspirațiilor tale.
Vei înțelege care sunt domeniile în care opui prea multă rezistență și cum poți progresa constant pentru a primi mai multă lumină din sufletul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod