Cum să-ți sărbătorești ziua ca o prințesă

Ești o prințesă, chiar dacă nu ai un castel care să dovedească acest lucru. Vrei să știi cum poți să-ți sărbătorești ziua ca o prințesă? Iată câteva sfaturi!

Vrei să te simți ca o prințesă de ziua ta? Iată câteva idei pe care le poți încerca


Poate că în trecut ți-ai sărbătorit ziua la resturantul tău preferat cu prietenii. Aceștia ți-au cântat în timp ce ai stins lumânările de pe tort și ți-ai pus o dorință. Poate că ți-ai dorit să ajungi în locurile tale preferate din lume sau să îți găsești dragostea. Se spune că nu ar trebui să dezvălui ce dorință ți-ai pus. Dar cumva ți-ai dorit mereu să fii o prințesă. Iată câteva modalități prin care poți să fii o prințesă de ziua ta!

1. Stai pentru o noapte într-un castel cu prietenii tăi


Atunci când vine vorba de ziua ta de naștere, o aventură este întotdeauna bine primită. Îți place să faci excursii în munți sau să închiriezi locuri unice? Pentru a te simți ca o prințesă, poți căuta un castel în care să îți petreci noaptea.
Ia-ți cele mai comode pijamale și camera de fotografiat pentru sălile extravagante ale castelului. Poți să te uiți împreună cu prietenii tăi și la filme inspirate din viața prințeselor. În plus, nu uita să iei micul dejun în pat!

2. Ia-ți bijuterii sau haine de la un designer preferat


Un alt lucru de care are nevoie orice prințesă la o zi de naștere este o bijuterie sau haine de la un designer. De ziua ta, răsfață-te și mergi la cumpărături cu prietenele tale! Ia-ți un colier cu o piatră prețioasă sau acea rochie de prințesă la care visai mereu. Meriți, mai ales în această zi specială.

3. Fă o ședință foto într-o grădină botanică


Probabil că nu ți-ai petrecut nicio zi de naștere într-o grădină botanică. Ai tendința să sărbătorești la restaurant, în club sau acasă.
Poți bea un pahar cu vin în timp ce pictezi pe o pânză și râde cu prietenii tău. Însă poți face și o ședință foto într-o grădină botanică. Fiecare prințesă are o grădină frumoasă în afara palatului său. Ai putea să te plimbi într-o dimineață de vară, uitându-te ce flori au înflorit. Și asigură-te că are și cine să-ți facă pozele!

4. Mergi la salon 


Fiecare prințesă trebuie să se răsfețe de ziua ei. Programează-ți o zi la salon pentru masaj, pedichiură, manichiură și tratamente faciale. Cel mai important, nu-ți uita paharul cu șampanie. Trebuie să te răsfeți cu serviciile unor profesioniști și să stai de vorbă cu prietenele în pauze, la un pahar cu șampanie.

5. Petrece-ți dimineața la o cafea cu prietenii


Micul dejun poate fi special de ziua ta. Poate ajunge să fie unul dintre modurile tale preferate de a-ți sărbători ziua de naștere.
Ieșiți de dimineață și comandă absolut orice îți dorești. Poți mânca și cartofi prăjiți după acea cafea. Dar, dacă îți dorești să îți sărbătorești ziua de naștere ca o prințesă, atunci trebuie să adaptezi puțin această experiență. Comandă niște prăjituri delicioase și ceai. Invită-ți prietenii sau pur și simplu ieși cu familia.

Zilele de naștere sunt cea mai bună scuză pentru a cumpăra un bilet de avion și pentru a merge într-un loc în care ți-ai dorit întotdeauna să ajungi. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod