Julianna Snow

Povestea fetiţei în vârstă de 5 ani care a trebuit să aleagă între Rai şi spital

Julianna Snow, o fetiţă de doar 5 ani care suferea de o boală gravă, a luat cea mai grea decizie, a ales între Rai şi spital!

Fetiţa devenită celebră datorită discuţiilor mature despre Rai pe care le-a purtat cu părinţii ei a murit după o luptă continuă cu boala.

Mama acesteia, Michelle Moon, a scris pe blogul destinat fiicei ei că micuţa a plecat în Rai. Şi chiar dacă are sufletul făcut bucăţi, se consideră cea mai norocoasă mamă din lume pentru clipele pe care le-a petrecut alături de ea aproape 6 ani de zile.

Julianna Snow suferea de o boală neurodegenerativă foarte gravă şi incurabilă. În ultimul an, părinţii fetei, Michelle Moon şi Steve Snow, s-au consultat cu micuţa cu privire la modul în care alege să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă.



Cum în toţi aceşti ani micuţa a stat numai printre doctori, părinţii au ales să o întrebe unde şi-ar dori să fie atunci când se apropie sfârşitul. Cei trei au avut o discuţie emoţionantă despre Rai, prin care i se spunea că odată ajunsă acolo ei nu vor fi lângă ea, însă va putea face toate lucrurile pe care acum nu le poate face. Decizia fetiţei a luat prin surprindere pe toată lumea: a ales Raiul.

Conform cnn.com, mama fetiţei a publicat pe blogul său conversaţia pe care a purtat-o cu cea mică, discuţie care a făcut-o să îşi schimbe opinia cu privire la intenţia de a o duce la spital dacă situaţia se agravează.
Atunci a decis că trebuie să renunţe să mai fie egoistă şi să facă ce îşi doreşte Julianna.

Michelle: Julianna, dacă te îmbolnăveşti din nou, vrei să mergi la spital sau să rămâi acasă?

Julianna: Nu la spital.

Michelle: Chiar dacă asta înseamnă că o să te duci în Rai?

Julianna: Da.

Michelle: Şi ştii că mami şi tati nu vor veni cu tine chiar acum. Vei pleca tu înainte de una singură.

Julianna: Nu te îngrijora, Dumnezeu va avea grijă de mine.

Michelle: Şi dacă vei merge la spital, doctorii ar putea să te ajute să te simţi mai bine şi vei veni din nou acasă ca să petreci mai mult timp cu noi.
Vreau să fiu sigură că înţelegi asta. Spitalul ar putea să ne acorde mai mult timp împreună.

Julianna: Înţeleg.

Michelle: Îmi pare rău Julianna. Ştiu că nu îţi place să mă vezi că plâng, dar o să îmi fie atât de dor de tine!

Julianna: E ok. Dumnezeu va avea grijă de mine.

Julianna Snow a fost diagnosticată cu boala Charcot-Marie-Tooth la vârsta de 2 ani, iar la vârsta de 4 ani deja nu mai putea să îşi folosească mâinile şi picioarele, muşchii care o ajutau să respire erau foarte slăbiţi şi avea un tub în stomac. Mintea sa era însă strălucită, iar micuţa cu frică de moarte a demonstrat că poate lua cea mai matură decizie posibilă.



Ultimele luni şi le-a petrecut-o într-o lume de poveste, iubea să poarte rochiţe de prinţesă şi să aleagă în fiecare zi ce personaj animat vrea să fie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod