Gabriel şi Annabelle Deku, noua senzatie a internetului

Noua senzaţie a internetului! Reacţia mirelui în momentul în care îşi vede mireasa păşind spre altar - VIDEO

Reacţia mirelui care plânge de fericire când îşi vede mireasa păşind către altar a devenit virală pe internet şi a făcut înconjurul lumii. Toată lumea îl iubeşte!

Dragostea adevărată există, iar acest clip şi reacţiile mirilor care sunt pe cale să se căsătorească o dovedesc mai mult decât o mie de cuvinte. A fost considerată cea mai romantică nuntă, a ajuns să fie vizualizată de miliioane de oameni din întreaga lume şi este foarte emoţionant momentul în care mirele izbucneşte în hohote de plâns atunci când îşi vede mireasa venind către altar.

Gabriel şi Annabelle Deku s-au căsătorit pe 14 mai 2016 la Londra şi imaginile de la cununia religioasă au ajuns virale pe internet.

Reacţia mirelui în momentul în care îşi vede mireasa păşind spre altar a emoţionat atât invitaţii la nuntă, cât şi o lume întreagă. El a fost atât de emoţionat şi fericit, încât a izbucnit în hohote de plâns şi nici nu s-a mai putut uita apoi către Annabelle cum se apropia de el.

Nunta Gabriel ?i Annabelle Deku

Odată ce a ajuns în dreptul lui, Annabelle s-a abţinut cu greu să nu izbucnească şi ea în plâns, cei doi îmbrăţişându-se în faţa altarului. "În acel moment mi se părea că totul este ireal şi nu-mi venea să cred că acest lucru chiar se întâmplă.

Când ne-am cunoscut nu credeam în aceste poveşti de dragoste şi eram convins că ideea de a convieţui alături de o persoană care te respectă şi te iubeşte necondiţionat este doar în filme. Dar aveam să aflu că este total greşit şi că dragostea adevărată chiar există!", a declarat mirele pentru BuzzFeed, după ce reacţia lui a ajuns virală.

Nunta Gabriel ?i Annabelle Deku

Gabriel (25 de ani) şi Annabelle (24 de ani) s-au cunoscut în urmă cu 4 ani la Universitatea Portsmouth unde studiau împreună şi se întâlneau deseori la bibliotecă, însă relaţia lor a început să evolueze pe zi ce trece tot mai frumos.

Iar în mai 2016, cei doi s-au căsătorit, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni.

Reacţia mirelui a impresionat o lume întreagă, iar filmuleţul a făcut ravagii pe Twitter şi pe Youtube, strângând foarte multe vizualizări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod