autocunoastere

Nu dispera. Este în regulă ca din când în când să nu mai știi care este drumul tău

Însă nu uita că Universul îți este alături. Uneori te lasă să te îndepărtezi de la drumul tău pentru a te ajuta să înveți lecții importante, să lupți mai mult pentru tine, să crezi în tine și să devii cea mai bună versiune a ta.
Hey, bună! Sunt aici pentru a îți spune că este în regulă că din când în când să nu mai știi care este drumul tău în viață. Este în regulă dacă te împiedici în întuneric și alegi să rămâi acolo o vreme. Este în regulă dacă te simți singură. Și nu trebuie să te scoți forțat din acea dezordine dacă încă nu ești pregătită. Chiar dacă alții încearcă să te scoată afară.

Simte tot ce vrei să simți. Permite emoțiilor să preia controlul, nu le mai ascunde.
Chiar dacă uneori nu le înțelegi, lasă-le să fie. Chiar dacă doare, trăiește-le cu tot sufletul tău. Pentru că doar așa vei reuși să te vindeci cu adevărat. Doar așa vei găsi o modalitate de a te ridica singură de la pământ și de a merge mai departe.

Sper să știi că deciziile tale greșite nu te fac o persoană rea. Acestea te fac reală. Te fac umană. Un suflet cu o inimă ce bate. Ai fost făcută să simți, să trăiești, să experimentezi. Însă mintea ta este maleabilă - poate fi ușor influențată de împrejurimile și experiențele sale, ea este în continuă schimbare.
Citește continuarea pe kudika.ro!
kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod