Lucruri care te pot face să pierzi o femeie puternică

O femeie puternică este dorită de nenumărați bărbați. Însă aceasta poate fi deranjată mult mai ușor de anumite lucruri, având în vedere că este învățată să fie independentă și nu depinde de nimeni în viața ei. Iată câteva lucruri care te pot face să pierzi o femeie puternică!

Poți pierde o femeie puternică dacă faci aceste lucruri


1. Nu o saluți


O femeie puternică poate fi diferită, unică, intimidantă, fascinantă, însă o poți pierde dacă nu ai ocazia să te prezinți sau să o saluți.

2. Faci pe interesantul


O femeie puternică nu are timp să alerge după bărbați, deoarece aceasta aleargă după propriile visuri. Nu vrea să-și piardă timpul cu cineva care nu vrea neapărat să fie în preajma ei. Nu este nepoliticoasă, nu este arogantă, ci doar își protejează inima.
A fost rănită de prea multe ori înainte, așa că nu o pierde înainte de a o avea!

3. Nu îți exprimi emoțiile


Aceasta nu crede că ești puternic pentru că ții totul în interior. O femeie puternică este de părere că ești frumos atunci când nu îți este frică să îți exprimi emoțiile și să fii uman. Nu vrea să ghicească cum te simți, ci vrea să audă tot ce ai de oferit. Ea are o conexiune puternică cu viața și are nevoie de o persoană care să îi împărtășească această conexiune.

4. O tratezi ca pe o femeie, nu ca pe o forță a naturii


O femeie puternică știe că este egală cu bărbații, că e puternică și că poate muta munții din loc fără ajutorul nimănui. O femeie puternică nu este o feministă arogantă, dar își cunoaște valoarea și capacitățile și nu va lăsa pe nimeni să o contrazică atunci când vine vorba de propria persoană.
Știe întotdeauna când se profită de ea pentru că este femeie și face tot posibilul să iasă din tiparul genurilor.

5. Nu o respecți


Aceasta știe ce semnificație are tăcerea și știe cum să reacționeze în cazul comentariilor ascunse. Știe să se respecte și nu va tolera pe nimeni altcineva care nu poate să o respecte.

6. O lași să plece


Nu este ca alte femei. Nu se va întoarce la tine. Nu va vrea să facă parte din vreo dramă împreună cu tine. Dacă te aștepți ca ea să fie la fel ca alte femei, te înșeli amarnic.
Iar ea se va uita la tine cum o lași să plece și cum nu lupți pentru ea, pentru a se convinge că nu o meriți.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod