De ce compania persoanelor atrăgătoare te face să arăți și tu mai sexy

„The Cheerleader Effect” (efectul de majoretă) este un lucru real și are legătură directă cu modul în care funcționează creierul nostru.
Cel care a facut celebru termenul de “The Cheerleader Effect” este personajul lui Neil Patrick Harris, Barney Stinson, din “How I Met Your Mother”. Acesta sugereaza ca oamenii sunt mai atragatori atunci cand pozeaza  sau se afla intr-un grup, in comparatie cu momentele in care pozeaza sau sunt observati singuri.

Bineinteles, majoretele sunt din principiu frumoase si atragatoare, dar, potrivit cercetarilor, aflate intr-un grup, coeficientul lor de atractie creste.

Exercitiul facial pe care un estetician il face in fiecare zi pentru un ten sculptat si ferm

Cum functioneaza efectul de majoreta


“Efectul de majoreta” este o iluzie vizuala care demonstreaza ca ceea ce vedem nu este intotdeauna o reflexie reala a ceea ce avem in fata noastra. Potrivit unui studiu realizat in 2013, condus de profesorii Drew Walker si Edward Vul, creierul nostru tinde sa faca o medie a trasaturilor faciale ale persoanelor dintr-un grup, percepand astfel chipul unei persoane ca fiind mai apropiat de mediu decat ar face-o in mod normal. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod