Ce ți se întâmplă dacă nu te mai plângi de nimic timp de două săptămâni


Este ușor să deprinzi obiceiuri proaste, mai ales dacă nu îți dai seama că au devenit obiceiuri. Iar atunci când te plângi, nu îți dai seama că incorporezi negativitatea în rutina ta zilnică.
Dacă ai această gândire negativă, s-ar putea să vocalizezi acest lucru mai mult decât îți dai seama. Însă știi ce ți se întâmplă dacă nu te mai plângi pentru o perioadă de timp?

Care este motivul pentru care nu ar trebui să te mai plângi de nimic pentru 2 săptămâni?


În momentul în care nu te mai plângi de nimic timp de două săptămâni, începi să zâmbești mai mult. Te simți mai bine și mai fericită, de parcă o greutate ți-ar fi fost ridicată de pe umeri. De fapt, purtai greutatea negativității. Iar atunci când ești ușurată de această gândire, ajungi să îți ții capul sus din nou. Ai mai mult timp și ești mai productivă. Simți o nouă energie pe care vrei să o folosești pentru a rezolva unele sarcini pe care le tot amâni. Când te simți mai pozitivă, ai rezultate mai pozitive și mai multă organizare în viața ta, ameliorând astfel stresorii externi. Rezultatele se îmbină. O schimbare pozitivă declanșează o alta și așa mai departe, așa că s-ar putea să simți că adaugi nenumărată fericire vieții tale.

Ai putea crede că practicarea acestei noi abilități îți va lua mult timp, dar vei vedea că este exact contrariul.
Vei avea mai mult timp în programul tău și mai mult spațiu în minte pentru activitățile pe care vrei să le faci. Și știi de ce ți se pare că ai mai mult timp? Pentru că nu îl mai irosești cu energia negativă. Devii o persoană mai fericită și mai sănătoasă. Trucul este să îți amintești de toate motivele pentru care ești recunoscătoare, iar restul se va alinia în mod natural.

Nu îți face griji! Toată lumea dobândește obiceiuri proaste, însă atunci când ești conștientă de defectele tale, este responsabilitatea ta să încerci să le rectifici sau să le înlocuiești cu ceva mai bun.

Poți începe prin a-ți schimba perspectiva.
Gândește-te pentru ce ești recunoscătoare în loc de a te plânge! Apoi, este important să te concentrezi pe lucrurile pozitive. Când îți concentrezi atenția pe lucrurile care îți oferă bucurie, vei crea mai multe subiecte pozitive în viața ta. Nu în ultimul rând, trebuie să înțelegi că energia pe care o investești este posibil să o primești înapoi.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod