Acesti 5 pași te ajută să descoperi care este scopul tău în viață

M-am întrebat și eu adesea care este scopul meu în viață. Au fost dăți în care am crezut că l-am aflat, alte dăți în care am simțit că nu am niciun scop. Și asta m-a întristat.

Scopul este o parte integranta a bunastarii mentale si fizice. Nu numai ca este esential pentru sanatatea creierului, dar oamenii cu un sens in viata au o sanatate fizica generala mai buna. Cu toate acestea, “a trai cu scop” este un concept putin evaziv. De unde stii daca esti pe drumul cel bun? Si cum arata, de fapt, viata cu scop?

Vesti bune: antreprenorul si profesorul de la Columbia Business School, Hitendra Wadhwa, autorul cartii Inner Mastery, Outer Impact, a creat un plan pentru a cultiva un scop in viata de zi cu zi.

Iata cei cinci pasi pe care ar trebui sa ii urmezi:

PASUL 0: CROAZIERA

OK, din punct de vedere tehnic, exista un pas “zero” atunci cand vine vorba de gasirea scopului in viata. Potrivit lui Wadhwa, prima etapa este etapa de croaziera, “in care cineva pur si simplu trece prin viata relaxat, multumit si confortabil”. Dupa cum sugereaza si numele, mergi prin viata fara sa te opresti ca sa te intrebi daca mai este ceva pentru care sa te straduiesti. “In principiu, nu esti dispus sa pui la indoiala faptul ca in viata exista ceva mai mult decat ceea ce ochii tai vad deja”, spune Wadhwa. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod