Rochii de basm: Creațiile uimitoare Giambattista Valli care te fac să visezi cu ochii deschiși

Designerul italian a creat trei rochii din tul care par să fie inspirate dintr-o lume feerică

La Paris se desfășoară Săptămâna Modei Haute Couture, în perioada 3 - 7 iulie 2016, în cadrul căreia sunt prezentate creațiile pentru toamnă-iarnă 2016/2017 ale marilor case de modă.

Una dintre colecțiile care a fascinat este cea prezentată de designerul italian Giambattista Valli, un mare iubitor al materialelor vaporoase. Trei dintre rochiile realizate de designer pentru colecția haute couture toamnă-iarnă 2016/2017 te vor face cu siguranță să visezi cu ochii deschiși!

Rochie Giambattista Valli

Este vorba despre rochii imense din tul, care par să fie inspirate dintr-o lume de basm.

Imaginile postate pe Instagram de cei care au participat la show-ul de prezentare au devenit virale, potrivit elleuk.com. Modelele au fost filmate în varianta slow motion, ceea ce face ca rochiile să pară vapori colorați de abur.

Giambattista Valli este recunoscut pentru pasiunea sa pentru tul, pe care îl folosește des în colecțiile sale, adesea pentru a realiza rochii spectaculoase în strauri multiple.
 

A video posted by KABUKI PARIS (@elina_halimi) on Jul 4, 2016 at 11:55am PDT

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod