Patricia Cimpoiasu (Amadeus), plina de sange pe internet

Patricia Cimpoiasu apare in ipostaze socante in cateva fotografii postate pe blogul ei, www.patriciacello.ro. Mai exact, cu arcada sparta, avand fata acoperita de sange.

Artista din trupa Amadeus a scos din arhiva cateva fotografii realizate dupa o serie de accidente petrecute in timp ce facea sport ori s-a rasturnat cu ATV-ul in padure. Patricia a publicat un post pe blogul sau prin care isi doreste sa atraga atentia asupra a cat de important este sa porti echipament de protectie adecvat atunci cand practici un sport.

„Neatentia si lipsa echipamentului sau a protectiei in sport te poate desfigura. Acest articol va fi un pic mai dur, dar poate ca experientele mele mai putin placute va vor ajuta candva.

Eu de cand ma stiu am fost o fire mai zvapaiata. Faceam si boacane, dar mai mult ma ambitionam sa fac vitejii. Imi placea sa fiu activa mereu. Nu ma lasam pana nu realizam acel ceva. Mi-am spart capul cand eram foarte mica… asta a fost prima vizita la Spitalul de Urgenta. Mi-au cusut degetul mare de la picior pe viu, apoi mi-am rupt o mana, aveam genunchii praf de la sariturile cu rolele. Mi-am rupt nasul, mi-am spart toti dintii din fata si tot asa… In timpul facultatii nu faceam altceva decat sa studiez la violoncel, mergeam la repetitii multe si aveam turnee in toata tara… Nu imi permiteam sa risc intrucat cantam la violoncel”, scrie Patricia pe blogul ei, www.patriciacello.ro.



Frumoasa bruneta enumera apoi situatiile in care s-a accidentat si explica in ce mod putea evita acest lucru daca purta echipamentul de protectie adecvat, publicand fotografii in care apare cu mainile rupte, cu capul bandajat ori cu cicatrici pe frunte sau obraz.

Mai multe detalii despre cum s-a rasturnat artista cu ATV-ul, despre cum si-a rupt mana cazand de pe role ori despre cum si-a spart arcada lovindu-se de placa de wakeboard, pot fi aflate pe www.patriciacello.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod