David și Victoria Beckham au donat ținutele purtate la nunta regală

David și Victoria Beckham au făcut de-a lungul anilor numeroase acte de caritate, iar acum își donează ținutele purtate la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.
Celebrul cuplu a participat luna trecută la nunta regală purtând ținute elegante și rafinate, potrivite pentru faimosul eveniment. David a purtat un costum Dior Homme, iar Victoria a ales o rochie din propria sa colecție, numită VB.

David și Victoria au decis să doneze hainele purtate la nuntă pentru a strânge fonduri destinate organizației We Love Manchester Emergency Fund, care a fost înființată pentru a sprijini victimele atacului de anul trecut, din timpul concertului susținut de Ariana Grande la Manchester Arena.




"Pentru a susține eforturile incredibile ale organizației We Love Manchester Emergency Fund și familiile afectate de atacul din Manchester de anul trecut, eu și @victoriabeckham am făcut un parteneriat cu @omazeworld pentru a vă oferi sanșa de a deține ținutele purtate de noi la nuntă", a scris David într-o postare pe Instagram.

Fostul fotbalist și soția sa nu sunt singurii care au profitat de nunta regală pentru a face acte de caritate.
Prințul Harry și Meghan Markle le-au cerut invitaților ca în locul cadourilor de nuntă să facă donații pentru unele organizații caritabile. La fel s-a întâmplat și la nunta Prințului William cu Kate Middleton.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod